SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Pestele stropit cu zeama de lamaie, il prajesc usor pe ambele parti. Ceapa tocata pe robot o calesc in ulei si vin. Sa nu se rumeneasca. Condimentez. Asez un strat de ceapa in vasul de yena uns cu o lingura de ulei.Alternez cu un strat de peste si ...
 Pastrav cu sos  la Dubletta Pastrav cu sos la Dubletta
Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa faca o crusta.Sosul:Incingi vasul, adaugi smantana, ceapa intreaga si usturoiul. Cand smantana clocoteste, adaugi in ploaie 3 linguri de faina de porumb, ...
 Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe
Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza cu condiment pentru sayadieh.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa sa stea cca 1 ora.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie anti aderenta si se ...
 Pastrav in crusta de pesmet Pastrav in crusta de pesmet
Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele cu prosop de hartie, il treci prin pesmet si il prajesti in tigaia cu ulei incins, pe ambele parti. Il scurgi pe servet de hartie, servesti ...
 Medalion de rechin cu legume Medalion de rechin cu legume
Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa taiata pestisori, usturoiul feliat,radacinoasele taiate sub forma de batoane.Condimentez, adaug o cescuta de vin alb, stropesc cu suc de rosii, ...
 Pastrav la cuptor Pastrav la cuptor
Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa care umplem pestele cu bucati din rosie,usturoi si frunze de menta.Asezam pestii in vas de yena uns cu putin ulei de masline,ornam cu felii ...
 Pilaf cu peste uscat(sarat) Pilaf cu peste uscat(sarat)
Mi-au trimis de la tara cateva bucati de crap uscat pregatite chiar de unchiul meu si m-am apucat imediat sa pregatesc ceva bun ,asa cum pe vremuri ne pregateau bunica si matusa mea..Am facut un pilaf cu peste uscat si un rasol de peste uscat cu ...
 Cod file la cuptor Cod file la cuptor
Pestele spalat, uscat in prosop, se portioneaza si se asaza in vas de yena uns cu ulei. Storc zeama de lamaie peste pestele pregatit, apoi asez ceapa taiata pestisori, morcovul, pastarnacul si usturoiul felii, condimentez, stropesc cu suc de rosii. ...
 Cod Alaska cu rosii si fasole galbena Cod Alaska cu rosii si fasole galbena
Spalam fileurile si le punem intr-o tava de jena. Curatam cepele de arpagic si usturoiul si le punem peste cod in tava adaugand si cutia de rosii taiate cu sos de rosii. Mentionez ca am facut de multe ori peste cu rosii, dar puneam rosii in tava si ...
 Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh) Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)
Pestele prajitPestele se taie felii mai mari si se pune intr-o tava .Se sareaza, se condimenteaza si se stropeste cu sucul de lamaie.Se lasa 3-4 ore sa fie patruns bine de condiment, intorcandu-l din cand in cand de pe o parte pe alta.Se da prin ...
 Garnitura de hrisca cu sos de peste Garnitura de hrisca cu sos de peste
Fierb hrisca in apa cu sare pana scade. Capetele de peste si legumele se fierb separat. Strecor supa de peste, pasez morcovul si pastarnacul, adaug hrisca fiarta. Condimentez, las sa scada, servim ca garnitura la peste prajit sau piftele din peste. ...
 Cod pane Cod pane
Pestele spalat, uscat in servet de hartie, se portioneaza,se marineaza pentru 10 minute in zeama de lamaie.Bat ouale cu o lingura de ulei, sare, piper. Trec portiile de peste prin faina, ou, le dau la prajit in tigaia cu ulei incins. Rumenesc uniform ...
 Cod in crusta de malai Cod in crusta de malai
Portionez pestele spalat, uscat in servet de hartie, il marinez 5 minute in zeama de lamaie, il trec prin faina de malai condimentata cu sare si piper. Prajesc uniform pestele in ulei incins. Se poate servi cald cu mamaliguta si mujdei sau rece cu ...
 Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti
Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care ...
 FILE DE COD PANE FILE DE COD PANE
Bati un ou cu sare si piper,Treci pestele prin fainasi ou, dai la prajit in ulei incins.Asezi pe servet de hartie,sa absoarba uleiul.Cureti usturoiul, il pasezi, incrporezi ulei si zeama de lamaie ca la maioneza. Asezi mujediul peste pestele prajit, ...
 Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati) Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)
Taiem marunt usturoiul.Taiem marunt ciapa verde o vom folosi pentru decorare.Pregatim orezul: il spalam si il punem la copt, eu pun 1 pahar de orez (basmati) la 1 pahar si jumatate de apa, las sa se inceapa sa fiarba la foc mare apoi dau incet focul ...
 Somon la cuptor Somon la cuptor
Asez un strat de sare mare, intr-un vas de yena.Peste patul de sare,asez pestele uns cu ulei de masline, condimentat cu piper. Nu e nevoie de sare peste pestele crud.Este suficienta sarea peste care e asezat pestele.Dau la cuptor pentru 25 de ...
 Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin
Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ...
 Somon delicios Somon delicios
Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri de bacon, dupa care se da la cuptorul incins, petru 25-30 minute.Dupa preferinta, se poate presara cu boabe de piper marinatesosul:Punem laptele la ...
 Salau prajit cu usturoi Salau prajit cu usturoi
Se curata pestii de solzi si branhii, apoi se eviscereaza si se spala bine. Se sterg cu hartie absorbanta, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si putina boia.Intr-o farfurie pregatiti un amestec din malai, faina, boia dulce si iute si cimbru. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 593
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z