SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Ostropel de pui Ostropel de pui
Puiul se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se inabuse in grasime. Se adauga ceapa si se lasa la inabusit 10 minute, se adauga zeama de lamaie, dupa care se presara faina si se amesteca energic. Se toarna vinul si restul materiilor prime, se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea se spala, se zvinta si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se raceste. Foile de vita se oparesc si se mentin in apa rece. Orezul se alege, se spala, se scurge si se opareste, ...
 Musaca de cartofi Musaca de cartofi
Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, cartofii se curata, se spala, se taie rondele. Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se raceste. Carnea si ceapa se trec prin masina de tocat. Compozitia ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf. Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati, ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in ulei, apoi se raceste. Carnea si verdeata, curatata, spalata si zvintata si ...
 Stufat cu carne de miel Stufat cu carne de miel
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in ulei cu adaos de apa; se da sare si piper. Cind s-a inabusit se scoate in alt vas. Ceapa uscata se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in sosul de la carne. Se adauga faina ...
 Mazare cu carne Mazare cu carne
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa în jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina apa. In timpul inabusirii se adauga pasta de tomate ...
 Chiftele Chiftele
Carnea se curăţă de pieliţe şi de vene, se taie mărunt şi se dă prin maşina de tocat împreună cu miezul de pâine înmuiat în apa rece şi stors bine, ceapa tăiată felii şi călită puţin în 50 g ulei. După ce carnea a fost tocată, ...
 Cartofi cu branza si piept de pui Cartofi cu branza si piept de pui
Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare. Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa). Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul ...
 Sarmale batrinesti Sarmale batrinesti
Se alege si se curata pasatul si se lasa in apa calda sa se inmoaie. Se toaca doua cepe si se calesc in trei linguri de untura de porc. Cind ceapa devine sticloasa, se pune pasatul peste ea si se lasa sa scada. Intr-un vas adinc se amesteca carnea de ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
Se prajeste cu untura si putina ceapa carnea data pe masina si se inabusa turnind cite o lingura de apa. Se toaca potrivit de marunt varza si se inabusa putin. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rind de varza, unul de carne, o ...
 Dovlecei umpluti cu carne Dovlecei umpluti cu carne
Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati, pe grosime, iar cu rondeaua sau cu lingurita, li se scoate numai miezul cu semintele, lasind marginea cit este de groasa. Jumatatile de dovlecei se umplu cu tacatura (daca mai ramine ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Se taie carnea bucati mici si se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba muiat si stors. Se amesteca cu ouale, ceapa taiata marunt si prajita in grasime, zarzavatul ras pe razatoare, verdeata si sare. Apoi se fac chiftelute, se dau ...
 Pui cu smantana Pui cu smantana
Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga puiul. Cand sunt gata, se adauga smantana, sare, piper si Delikat. Se mai fierbe 10 minute. Se serveste pe pat ...
 Ciulama de gaina Ciulama de gaina
Se fierbe carnea de gaina curatita si spalata, cu o ceapa, morcov, patrunjel si sare. Se taie bucati si se pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se pregateste astfel: se incinge grasimea sau untul intr-o cratita, se amesteca cu faina, apoi se ...
 Fasole verde cu carne Fasole verde cu carne
Se spala carnea, se taie in bucati nu prea mari si se pune intr-o cratita cu ulei incins impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind carnea s-a rumenit, se adauga sarea si apa cit sa o cuprinda. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea verde ...
 Pui in sos dulce-acrisor Pui in sos dulce-acrisor
Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi, iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei, pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns).Se adauga apoi sosul obtinut din ...
 Sarmalute de primavara Sarmalute de primavara
In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac sau stevie, in ...
 Mincare de mazare cu carne Mincare de mazare cu carne
Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ulei timp de 10 minute. Se adauga mazarea, se pune apa cit sa acopere (carnea si mazarea), se adaugati o lingurita de "Vegeta", sare. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind ...
 Papricas de pui Papricas de pui
Se taie carnea in bucati care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi se adauga putina boia de ardei dulce. Se pune faina, se stinge cu apa cit sa acopere, se adauga sare si se da la cuptor sa fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o ...
 Drob de miel in prapur Drob de miel in prapur
Maruntaiele se oparesc, se spala si se pun la fiert cu apa si sare. Cind au fiert, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se trage putin in untura, se pun maruntaiele fierte date prin masina, sare si piper. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 574
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z