SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Placinta cu branza si visine Placinta cu branza si visine
1.Prepari umpluturile:pt cea de branza amesteci toate ingredientele bine pana se omogenizeaza,pt cea de visine scurgi bine visinile,adaugi zaharul si pesmetul sa absoarba zeama care ramane si sa nu curga din placinta.2.Ungi o foaie cu unt (topit) sau ...
 Apple pie englezeasca Apple pie englezeasca
Se framanta margarina data prin razatoare cu zaharul, oul si nucile macinate, faina si putina sare, se lasa in repaus pentru 1 ora la rece .Se curata merele, se taie felii subtirisi, se calesc cu zaharul coaja rasa de la lamaie, sucul de lamaie, ...
 Prajitura cu miere de albine Prajitura cu miere de albine
Foi:Margarina, mierea si zaharul se pun pe foc si se fierb la foc mic pana se dizolva zaharul complet (poza 1). Se da deoparte si cand se racoreste putin compozitia se adauga cate putin din faina amestecata cu bicarbonatul, amestecand (poza 2). Se ...
 Bezele cu nuca si mac Bezele cu nuca si mac
Albusurile se bat impreuna cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul pudra turnat treptat treptat pana se obtine o spuma(bezea) tare.Se adauga si zeama de lamaie.Pe o tava unsa cu unt se toarna bezele cu lingurita sau cu spritul gramajoare de ...
 Strudel cu cirese Strudel cu cirese
Intr-un bol amestecam bine drojdia cu zaharul apoi adaugam laptele, oul, esenta, sarea, 50g unt topit si faina. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit intr-un loc cald, fara curenti de aer rece.Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il punem pe ...
 Placinta americana cu branza dulce Placinta americana cu branza dulce
1.Pentru a face aluatul se amesteca faina cu zaharul si sarea, apoi se adauga untul (cat mai rece posibil) si se amesteca treptat cu o furculita pentru a pasa untul. Se adauga apa rece, treptat cate o lingura, pentru a nu topi untul.2.Aluatul se ...
 tiramisu cu kiwi tiramisu cu kiwi
Se freaca oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana se obtine un amestec cremos.Se adauga faina,apa si se fierbe compozitia la bain-marie,amestecand incontinuu,pana se ingroasa.Se lasa crema la racit.In crema racita se adauga ciocolata rasa si ...
 Rulouri cu branza Rulouri cu branza
Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva ...
 Cubulete cu caramel Cubulete cu caramel
Blat:Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul,un praf de sare si nuca macinata. Se adauga untul moale si oul. Se framanta un aluat destul de moale si lipicios,care se pune in folie si se da la frigider pentru o ora. Aluatul se intinde in tava (20/30 ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Intr-o cratita se pune margarina Rama, zaharul, oul si se amesteca incontinuu la foc mic sa nu se lipeasca. Cand s-au topit si s-au omogenizat se adauga cacaoa, zaharul vanilat, esenta de rom. Se va opri focul si se lasa putin sa se racoreasca, dupa ...
 Tarta de mere Tarta de mere
Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea.Acest ...
 Prajitura cu nuca si nes Prajitura cu nuca si nes
Se prăjeşte nuca, se fărîmiţează şi se pune în tava mare peste care se adaugă 150 g margarină topită (Rama cu rom,preferabil). Se face blatul din 16 linguri zahăr, 8 ouă,16 linguri făină, 8 linguri apă, praful de copt, zahărul ...
 Prajitura economica cu gem si nuci Prajitura economica cu gem si nuci
Intr-un bol se bate oul cu zahar spuma. Se adauga margarina, cafeaua si se amesteca. Se adauga amoniacul stins cu lamaie si se omogenizeaza amestecul. Se presara faina si se amesteca pana se obtine un aluat moale, care curge.Se toarna 90% din ...
 Prajitura cu cacao si gem Prajitura cu cacao si gem
Aceasta prajitura,are specific slovac;am reteta de la o vecina,slovaca;e o reteta buna si f.simpla(si ca ingredient si ca mod de preparare).Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate:faina,zaharul,cacaua,scortisoara,cuisoare,praf de copt;se ...
 Prajitura 'La multi ani' Prajitura 'La multi ani'
Se amesteca untul cu zaharul pana devine omogen si ca o crema, adaugam pe rand cele 4 galbenuse si oul intreg. Omogenizam si apoi adaugam cacaoa, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet si faina.Intr-o tava cu hartie de copt punem ...
 Biscuiti cu menta Biscuiti cu menta
Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine. ...
 Tarta de mere Tarta de mere
Se framanta un aluat omogen din faina ,praf de copt,sare,unt,zahar,ou,zahar vanilinat.Se introduce in frigider c-am 30 min.Se curata merele,se taie sferturi,se scot samburii si pulpa se taie cuburi.Se calesc impreuna cu 50 gr de unt,50 gr de ...
 Painea maimutei Painea maimutei
Toate ingredientele pt aluat le-am pus in cuva masinii de paine la programul de framantare+dospire.Zaharul il amestecam cu scortisoara.Ungem un vas termorezistent cu unt apoi presaram cu zahar aromat cu scortisoara.Din aluatul crescut formam bile ...
 Tort de ciocolata cu menta Tort de ciocolata cu menta
Vom incepe cu decorul pentru blat.Amestecam toate ingredientele,faina, zahar, albus, unt si cacao.Pasta obtinuta,o intindem pe o bucata de hartie de copt de dimensiunea tavii de cuptor,tava in care vom coace blatul.Cu ajutorul unui pieptan de ...
 Floricele cu branza Floricele cu branza
Umplutura:Mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.Aluat:Se amesteca drojdia cu 1 lingurita de zahar si 30 ml lapte.Faina se cerne, iar in mijloc se pune maiaua si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 110
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z