SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 Bors de perisoare Bors de perisoare
Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.O punem intr-un bol si ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune untul la incins se adauga piepul de pui taiat cubulete se lasa putin sa se rumeneasca se aduga orezul si putina apa se mai lasa 5 min si se pune morcovul impreuna cu ceapa,dupa sa calit si ceapa un pic se pune apa si zeama de la 2 lamai se ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea se spala,eventual se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga zarzavatul curatat,spalat si taiat fideluta sau tocat marunt.Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se ...
 Ciorba falsa Ciorba falsa
Se toaca marunt morcovii, gulia, cartoful, ceapa si usturoiul. Se pun la fiert intr-un litru de apa. Cald incep sa fiarba se adauga 2 cuburi Knorr cu gust de pui si 3 linguri de orez. Se lasa la fiert sic and sunt aproape gata se adauga o lingura de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia, apoi adaug orezul si un pic de apa si las sa fiarba vreo 10 minute apoi pun la racit. Cand s-a racit orezul cu ceapa il amestec cu carnea de pui si oul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si ...
 Ciorba de oaie Ciorba de oaie
Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate ...
 CIORBA DE VITA DE VARA CIORBA DE VITA DE VARA
Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la foc mic. Dupa primul clocot se spala iarasi pana ramane apa curata. Se pune la fiert pentru 1 ora, timp in care se ia spuma. Dupa 1 ora, se poate scoate ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 Bors de  gaina Bors de gaina
Carnea se portioneaza si se pune in oala cu apa rece (carnea trebuie sa fie acoperita cu apa rece ) Ceapa se taie marunt si se pune peste carne .Toate celelalte legume se taie cubulete si se adauga in oala (eu pun toate aceste legume de toamna, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 ciorba de pui alagrec ciorba de pui alagrec
Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim ...
 Bors de miel cu loboda rosie Bors de miel cu loboda rosie
Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se curata se spala si se toaca marunt.morcovul spalat, curatat si tocat marunt.ardeiul se spala si se taie cubulete.dupa ce carnea a fost spumata se adauga ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte ...
 Ciorbita de perisoare Ciorbita de perisoare
Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte.Pentru ciorbita: se toaca marunt ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se spala legumele se toaca si se pun la fiert dupa ce au fiert 20 min se adauga borsul si se mai fierbe 10 min dupa care adaugam si orezul si il lasam sa fiarba si acesta. Dupa ce stingem focul adaugam patrunjelul si lasam ciorba sa se aeriseasca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 50
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z