SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ingrediente - Ciorba de perisoare

-carne de pui tocata -2 lb -2 cepe mai mici -1 ou -3 morcovi -2 patrunjei - 2 oua -samntina -leustean verde tocat - 200 gr orez
Mod de preparare - Ciorba de perisoare
Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia, apoi adaug orezul si un pic de apa si las sa fiarba vreo 10 minute apoi pun la racit. Cand s-a racit orezul cu ceapa il amestec cu carnea de pui si oul si fac perisoarele(verisoarele cum spuneam cand eram mici la mama acasa):).
Intre timp pun la fiert legumele taiate marunt si apoi adaug perisoarele si le fierb la foc mic. Cand sunt fierte se trage oalaa de pe foc si adauga un pic de sare de lamaie dupa gust, usturoi, albusul de la cele 2 oua il pun direct in ciorba fierbinte dar galbenusele le frec cu smantina si le pun cand ciorba s-a mai racit si adaug si leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de perisoare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z