SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 Bors cu somon si crap Bors cu somon si crap
Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.Se ...
 ciorba  de miel (reteta traditionala) ciorba de miel (reteta traditionala)
se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma cand da in fiert dupa care sepune ceapa verde taiata marunt si se lasa sa fiarba.in alt vas se fierb matele dupa ce ...
 Ciorba de perisoare (10 portii) Ciorba de perisoare (10 portii)
Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina bucati mari, ardeiul intreg , si fierbem impreuna cu un cub de legume , dafinul , sare si piper timp de 15 minute , spumand supa atunci cand este ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata marunt,matele de la miel (fierte inainte)taiate tot marunt si o mana de orez.Se sareaza,se mai pune putin ulei si ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
1 Se oparesc maruntaile de pui ,apoi se scurg si se pun la fiert intr-o oala 1,5 l apa rece.Se indeparteaza spuma care se formeaza la inceputul ferberii .2 Legumele se curata ,se spala si se taie cubulete .Se alege si se spala orezul . S decojesc si ...
 ciorba de somon ciorba de somon
Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.Se pune rasolul de somon taiat bucati, se ...
 ciorba de pui ciorba de pui
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat inbucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ...
 Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon
Se pune carnea si cu ceapa taiata in bucati marunte la fiert, in 2 litri apa. Cand este aproape fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat( morcovii si patrunjelul cubulete, ceapa marunt). Se adauga orezul curatat si spalat. Dupa ce orezul este fiert se ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim perisoarele din ingredientele de mai sus, foarte bine omogenizate. Cu mana umezita formam perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert ...
 CIORBA CU CARNE DE PASARE CIORBA CU CARNE DE PASARE
Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga ...
 Bors din carne de miel Bors din carne de miel
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea. Cand carnea este fiarta se adauga orezul ...
 Bors de peste Bors de peste
Se curata pestele si se lasa sa stea in apa rece. Orezul, impreuna cu ceapa, ardeiul si morcovul tocate se pun sa fiarba in bors diluat cu apa. Cand orezul este fiert, se adauga pestele taiat felii, se mai lasa sa fiarba impreuna 10 min., se adauga ...
 Ciorba ruseasca Ciorba ruseasca
Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede. In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul . Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa ...
 Ciorba de potroace 2 Tradaro Ciorba de potroace 2 Tradaro
Intr-o oala se pun oasele la fiert cu putina sare si cand fierb se spumeaza. In alta oala se pun la fiert maruntaiele de gasca cu putina sare si cand fierb se spumeaza. Dupa fierbere se strecoara oasele iar zeama se adauga peste cea in care au fiert ...
 CIORBA DE MIEL sau IED CIORBA DE MIEL sau IED
Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se va avea in vedere sa se indeparteze maxilarul, sa se sparga cavitatea nazala, etc. si dupa aceea se pune la fiert.Se ...
 CIORBA DE URZICI CIORBA DE URZICI
Se aleg urzici tinere, se scutura de nisip sau pamant,se spala f. bine sub jet de apa.Se pune ceapa tocata marunt la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare.Paralel se pune in alt vas apa cu sare . Cand incepe sa fiarba se pun urzicile si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z