SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 Ardei cu soia Ardei cu soia
Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli. Intr-un vas pui granulele de soia la fiert in apa cu sare 30 de minute, dupa care le scurgi. Intr-o cratita pui ceapa la calit, adaugi soia si orezul spalat bine.Acoperi cu apa si lasi sa ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Tai dovleceii jumatate pe orizontala si ii scobesti de miez cu o lingurita. Granulele de soia le pui la fiert in apa cu sare si dupa aceea le pui la scurs.Intr-o cratita calesti ceapa data pe razatoarea mare, adaugi orezul spalat bine, granulele de ...
 Capia cu ciuperci Capia cu ciuperci
Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.Intr-o cratita pui ceapa data pe razatoarea mare la calit impreuna cu morcovul ras. Dupa cateva minute, adaugi ciupercile tocate marunt si lasi sa fiarba pana scade zeama.Pui peste ciuperci ...
 Chiftele cu orez Chiftele cu orez
Fierbi cartofii in coaja si dupa ce s-au rarit ii dai pe razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert, dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura de faina si amesteci ...
 Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei
Cureti ceapa, morcovul, telina si pastarnacul, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare si putin ulei. Intre timp, lasi orezul la inmuiat in apa calda si cand au fiert toate legumele il adaugi in oala, o data cu dovleceii decongelati si sucul ...
 Sarmale cu stafide Sarmale cu stafide
Speli bine orezul si-l lasi la inmuiat in apa calda. Cureti apoi ceapa, o tai marunt, o pui la calit si cand s-a aurit adaugi orezul scurs si mai lasi pe foc cateva minute. Amesteci cu grija orezul si ceapa cu stafidele, condimentele, sare dupa gust ...
 Risotto cu hribi si rozmarin Risotto cu hribi si rozmarin
Pui hribii uscati in apa calduta cu putin lapte. Dupa 3 ore, ii scurgi. Cureti dovleacul de coaja, il tai in cuburi si il fierbi in apa impreuna cu o crenguta de rozmarin, pana cand bucatile devin „al dente".Cureti numai partea colorata a ...
 Orez cu fructe Orez cu fructe
Alegi orezul, il speli si il fierbi in 500 ml apa si 250 ml lapte, impreuna cu zaharul vanilinat.Pui gelatina la inmuiat in 150 ml apa rece. Fierbi la bain-marie laptele ramas, impreuna cu galbenusurile si zaharul, amestecand pana cand se ingroasa ...
 Sarmale cu orez si nuci Sarmale cu orez si nuci
Desfaci frunzele de varza si pregatesti foi de dimensiuni potrivite pentru sarmale, pe care le pui la desarat in apa rece, daca este nevoie. Tai fideluta foile de varza ramase. Alegi si speli boabele de orez.Cureti si toci marunt ceapa. Macini ...
 Sarmale cu soia si ciuperci Sarmale cu soia si ciuperci
Cu 24 de ore inainte de preparare, pui boabele de soia si ciupercile in apa, ca sa se rehidrateze. Fierbi soia pentru 1 ora, indepartand cojile care se ridica la suprafata. Tai in cubulete ciupercile rehidratate.Cureti morcovul si ceapa, le speli si ...
 Supa dreasa cu pitoance uscate Supa dreasa cu pitoance uscate
Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate. Continui sa le fierbi timp de ...
 Bors de miel Bors de miel
Intr-o oala pui cele 3 linguri de ulei. Cureti zarzavatul, il tai cubulete, iar ceapa o tai solzisori. Pui toate in oala si le lasi la calit timp de 5 minute. Adaugi carnea spalata si 1 lingurita de sare si mai calesti cam 5 minute. Adaugi 2 litri de ...
 Bors de oaie cu tarhon Bors de oaie cu tarhon
Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet, torni apoi peste carne 4 l de apa si o lasi sa fiarba la foc ...
 Pui cu orez si legume Pui cu orez si legume
Speli puiul si il ungi cu unt topit in interior si pe exterior. Apoi condimentezi puiul cu 2 lingurite de vegeta, cu boiaua dulce si cu rozmarin, il acoperi cu o folie si il lasi la rece. Intre timp, pregatesti zarzavaturile, le speli, le dai pe ...
 Rulada de ou Rulada de ou
Amesteca trei galbenusuri cu faina, laptele, branza sfaramata bine, smantana si un strop de piper. La final, adauga albusurile, batute spuma cu un praf de sare.Unge tava de aragaz cu unt, acopera cu hartie de pergament si rastoarna compozitia de ou. ...
 Pui umplut cu orez si seminte Pui umplut cu orez si seminte
In doua linguri cu ulei, pune la calit ciupercile. Lasa-le sa se inmoaie, apoi adauga nucile si migdalele, in fine, adauga stafidele tinute in apa calduta.Cand ciupercile au scazut, adauga orezul. Lasa-l cinci minute pe foc, amestecand continuu, pana ...
 Ciorba cu carnaciori Ciorba cu carnaciori
Curatati zarzavatul, spalati-l si caliti-l inabusit in 50 ml ulei, apoi puneti-l la fiert in 3 l apa. Taiati carnaciorii in bucatele si puneti-i in oala cu ciorba. Dupa 25 de minute, adaugati rosiile tocate si sucul acestora, precum si orezul. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Fierbeti orezul in 500 ml apa cu sare.Cand orezul s-a inmuiat, adaugati rosiile pasate sau tocate cat mai marunt.Adaugati chimenul si lasati sa fiarba la foc potrivit.Caliti ceapa tocata marunt in ulei si cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati ...
 Supa crema combinata Supa crema combinata
Speli oasele, le fierbi in 2 l de apa rece timp de 2 ore, dupa care le strecori. Zarzavatul curatat si trecut prin razatoare il inabusi in 75 g unt, dupa care il adaugi in zeama de oase si il lasi sa fiarba pana cand este foarte bine patruns. Dai ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Cureti zarzavatul (morcovul, ceapa, pastarnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar cand este aproape fiert, adaugi cartofii curatati si taiati cubulete.Dupa ce au fiert cartofii, adaugi orezul spalat si borsul. Daca ai, poti adauga suplimentar 1 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z