SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 Ciorba de potroace cu leustean Ciorba de potroace cu leustean
Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul ...
 Ciorba de potroace cu zeama de varza Ciorba de potroace cu zeama de varza
Se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cind carnea este aproape fiarta se ...
 Ciorba de potroace cu orez Ciorba de potroace cu orez
Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se adauga o parte de sare. Se curata zarzavatul, se spala si ...
 Ciorba de fasole verde si legume Ciorba de fasole verde si legume
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de ...
 Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si ...
 Bors de loboda cu ceapa verde si orez Bors de loboda cu ceapa verde si orez
Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se pune sa fiarba cu 1 litru de apa cu sare, se adauga orezul si se fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa sa mai ...
 Bors cu carne de vita si tarhon Bors cu carne de vita si tarhon
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 ½-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul ...
 Carawe - Desertul lehuzei - specific tarilor arabe Carawe - Desertul lehuzei - specific tarilor arabe
Intr-o cratita anti aderenta se pune apa cu zaharul la fiert; cand incepe sa fisrba se adauga orezul macinat inploaie si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase.Se adauga chiminul dulce si scortisoara si se fierbe 8-10 minute pana s-a ingrosat.Se ...
 Orez cu capsune Orez cu capsune
- se presoara capsunile cu zahar si sucul de lamaie si se pun la foc mic cam o ora sa se primeasca un sos grosut.- se pune untul in tigaie deasemenea la foc mic sa se topeasca si incalzeasca, se adauga curmalele taiate cuburi (1cm) pentru a se cali ...
 Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere
Orezul se lasa la inmuiat o ora,dupa care se fierbe in 3 cani cu lapte si se indulceste dupa gust ( 2-3 linguri cu zahar).Se adauga esenta de vanilie sau coaja de lamaie rasa.Se adauga apoi cele doua galbenusuri si albusurile batute spuma cu un praf ...
 sufleu de orez sufleu de orez
se fierbe orezul cu laptele.se adauga sare ,zahar vanilat,lamaie rasa.se rastoarna intr-un castron si se da la racit.separat se bat albusurile spuma cu zaharul si se amesteca cu galbenusurile.se amesteca totul si se pune la cuptor la foc potrivit 20 ...
 Tocana de legume pt iarna Tocana de legume pt iarna
Se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul cam 10-15 minute, il clatiti cu apa rece, il strecurati, il dati deoparte. Se spala si se curata gogosarii si ardeii de seminte, se dau prin masina sau ...
 Sarlota cipriota Sarlota cipriota
1.In laptele putin caldut adaugi pe rand:malaiul cernut,zaharul,zaharul vanilat si la sfarsit cele 6 oua batute bine.2.Pui amestecul pe foc intr`un alt vas cu apa fierbinte timp de 30min. mestecand continuu.3.Topesti ciocolata (opresti 2 cubulete sa ...
 Orez cu lapte si fructe confiate Orez cu lapte si fructe confiate
Se taie cubulete fructele confiate. Se spala bine cele 2 cani de orez, iar cei 2 litri de lapte se fierb. Cand laptele a fiert se toarna peste el orezul si se amesteca cu o lingura de lemn, utilizata special pentru dulciuri, continuu ca sa nu se ...
 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
1) Punem laptele la fiert impreuna cu¨:-coaja de lamiie si cea de portocala -zaharul-betisoarele de scortisoara rupte in doua-plicul de zahar vanilat.2) Cind a inceput sa fiarba adaugam orezul spalat si scurs de apa.Lasam sa fiarba 10 minute fara sa ...
 Orez cu lapte si scortisoara Orez cu lapte si scortisoara
Orezul se spala bine din mai multe ape.Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de sare.In momentul in care se umfla laptele, adaugam orezul si amestecam sa nu se prinda orezul de fundul cratitei.Reducem focul la mic si lasam sa fiarba ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 53
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z