SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 Liseine (specific  arab) Liseine (specific arab)
Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede). Pe urma, se lasa sa se scurga si sa se raceasca.In timpul asta, se face umplutura asa: orezul (curat si inmuiat) se amesteca cu carnea (cele 500 ...
 Sarmale combinate Doina Sarmale combinate Doina
Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru ...
 Biryani cu pui-reteta testata Biryani cu pui-reteta testata
Ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul presat se calesc in putin ulei pina se inabusa bine.Se adauga foaia de dafin, scortisoara, cardamomul si cuisoarele si se prajesc 1 minut.Se adauga condimentele pisate(pudra) peste ceapa apoi adaugam ...
 Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita) Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, verdeata tocata si dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Taiati frunzele de varza ...
 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas sau castron mai mare.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea mare fara a le praji, cu putina apa, ...
 Dovlecei - nuferi - cu curcan Dovlecei - nuferi - cu curcan
Tocati marunt ceapa, ardeiul gras (ciupercile) si radeti morcovii (pastrati 1/2 morcov pentru decor). Caliti in 30 ml ulei legumele tocate, adaugati verdeata tocata, orez si 100 ml bulion, ketchup. Lasati pe foc 10-15 minute, pana ce orezul este ...
 Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce
Se pune apa la fiert intr-o oala. Cand fierbe se pune in ea varza si se roteste pe toate partile. Dupa 3-4 minute se scoate cu doua furculite intr-un castron si se desfac usor frunzele de pe exterior, ca o floare. Partea din mijloc se taie mai de ...
 Castraveti umpluti cu afumatura Castraveti umpluti cu afumatura
Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite verzi pentru aspect. Cu un instrument special de scos cotoare (sau o lingurita foarte mica) se scobesc in interior lasand un invelis subtire de ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 Vita cu sos thai red si orez arlechino Vita cu sos thai red si orez arlechino
Se spala sub un jet de apa rece carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete sau fasii subtiri. Se ‘ maseaza ‘ cu ingredientele pentru marinata dupa care se tine la frigider pana la pregatire (de preferat cel putin o ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos, la scurs pe un servet sau intr-o strecuratoare.Taiem ceapa marunt, curatam si dam pe razatoarea mica, morcovul. Maruntim frunzele de marar si ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Sarmale cu costita de miel in cuptor Sarmale cu costita de miel in cuptor
- se opareste orezul.- se taie ceapa si ardeiul foarte marunt.- se amesteca carnea tocata,orezul oparit, ceapa,chiperul dulce, sarea si piperul negru se amesteca toate ingredientele bine.- cu o lingurita mica se pune cate putin in frunza de vita de ...
 Sarmale cu varza proaspata(la pachet) Sarmale cu varza proaspata(la pachet)
Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful razuite pe razatoarea cu gauri mari, sare, piper, boia, vegeta si omogenizam bine. Apoi, taiem in adancime cotorul verzelor, le oparim in apa ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
1.Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul, ouale, mararul si patrunjelul si se amesteca. 2.Se potriveste cu sare piper si boia.3.Frunzele de vita oparite, dupa reteta care deja am expus-o, se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala si se oparesc putin in apa fiarta, dupa care se lasa la racit. Se ia o frunza de vita, se taie codita, se pune o lingurita din compozitia de carne si se ...
 Sarmalute din varza dulce Sarmalute din varza dulce
Carnea tocata se mai macina o data cu masina de carne.Ceapa se curata , se toaca marunt si se caleste in foarte putin ulei pina cand devine sticloasa.Varza o oparim cateva minute in apa ce fierbe cu o lingurita cu sare( dupa ce i-am scos ...
 Sarmale in varza dulce a la" Flory Sarmale in varza dulce a la" Flory
Trebuie sa recunosc dragi prieteni de pe gustos ca la aceasta reteta nu am facut decat pozele.Reteta a facut-o sotia mea,care este o adevarata experta in sarmale.Se scoate cotorul de la capatina de varza punem o oala cu apa la fiert in care am pus ...
 Maqlube(specific arab) Maqlube(specific arab)
Puiul,curat,se fierbe,cu ceapa si condimentele amintite.Vinetele se spala,se curate,apoi se taie felii,pe lung,cu grosimea de 1,5-2 cm.Dupa aceea le presaram cu sare si le lasam cca 20 minute.Apoi,se spala,se stotc,usor si se coc,asa:se unge o tava ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 57
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z