SiteDeBucate » orez

Retete cu orez

 ARDEI UMPLUTI ARDEI UMPLUTI
Ardeii se curata de seminte;se spala,se scurg.Se umplu cu tocatura;cam 2-2,5 cm din ardei ,se lasa fara tocatura,sa aiba orezul loc,pt.a se umfla.Tocatura se face asa:carnea,impreuna cu ceapa taiata marunt si calita putin, in 2 linguri ulei,se da ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se aleg ardeii cat mai rotunzi cu atentie sa nu fie iuti.Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele,se spala si se lasa sa se scurga apa din iei.Carnea[de vita sau porc ori combinata]se amesteca cu ceapa tocata marunt,orezul si cu ...
 Ardei gratinati la cuptor Ardei gratinati la cuptor
Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte;Taiati ceapa marunt,puneti la calit cu ulei intr-o tigaie,cand incepe sa se coloreze adaugati orezul,amestecati si stingeti focul;Dupa racire amestecati cu carnea tocata,patrunjel,painea ...
 SARMALUTE IN FOI DE VITZA SARMALUTE IN FOI DE VITZA
Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt,orezul spalat in apa rece apoi se adauga sare, piper, delikat, marar,2 oua si bulion.Se oparesc frunzele de vitza in apa cu sare cca 2 min,pana cand acestea isi schimba culoarea,se zvanta si li se taie ...
 Sarmale in foi de stevie Sarmale in foi de stevie
Orezul, ceapa trecuta prin razatoare, sarea, piperul, boiaua de ardei, ouale, patrunjelul taiat marunt se amesteca cu carnea tocata.Frunzele de stevie se scufunda 10-15 secunde in apa clocotita, cu sare. Dupa ce se scurg, li se taie coditele.Se ...
 Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb
Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza cu partea lucioasa in exterior pentru a avea un aspect placut.Carnea tocata se amesteca cu condimente, sare, piper, mararul si ceapa tocata,orezul ...
 SARMALE SARMALE
1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam.2.Luam varza si desfacem frunzele avand grija sa nu se rupa.3.Impachetam in fiecare frunza carnea.4.Peste sarmale adaugam bucatele de sunculita si le acoperim cu ...
 Pui cu sos de lamaie si smantana Pui cu sos de lamaie si smantana
Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
1.Se curata ardeii, se spala si li se scot cotoarele;2.Se pune carnea tocata de porc si vita intr-un vas, se adauga orezul curatat si spalat, cele doua oua, pasta de rosii, mararul si patrunjelul tocate marunt, morcovii dati pe razatoarea mare, ceapa ...
 Sarmale in foi de varza dulce Sarmale in foi de varza dulce
Verzelor li se taie cotorul,de jur-imprejur,apoi se pun,una cite una,intr-o cratita,cu apa fierbinte;(eu pun in apa,niste zeama de lamiie,sau sare de lamiie,pt.a diminua mirosul de varza).Se intoarce(varza),in apa,pe toate partile,cca 2 minute;pe ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se spala orezul si se lasa la inmuiat..Frunzele de vita se oparesc in apa si bors.Se scot cu ajutorul unei palete si se pun intr-o setrecuratoare la scurs.Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca cu orezul (care a fost scurs de apa)cu ceapa ...
 Sarmale in varza dulce a Ramona Sarmale in varza dulce a Ramona
Se opãreste varza in apã cu sare groasã si otet.Se strecoarã.Se pune la cãlit ceapa in ulei,apoi morcovii si ardeiul.Se lasã putin,apoi se adaugã carnea si baconul,se lasã pânã i-si schimba culoarea.Se pune orezul,si se condimenteazã,se ...
 Pui cu ananas in sos dulce acrisor Pui cu ananas in sos dulce acrisor
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura de amidon alimentar maxim 24h minim 30 minute. Dupa el se prajeste si apoi se scoate pe servete de bucatarie sa se ...
 Ouzi - Orez specific tarilor arabe Ouzi - Orez specific tarilor arabe
Se pune mazarea la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se aseaza pe un platou.Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de porumb si se prajesc intai semintele de pin, apoi semintele de ...
 Sarmalute dobrogene in oala de lut Sarmalute dobrogene in oala de lut
Un vas de ceramica smaltuita cu capacTrebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de lut este de ne descris,se fierb la foc mediu 4 orepreparare:se desfac verzele si se aleg frunzele bune de impachetat,restul se toaca.In vasul de lut se ...
 Sarmale Sarmale
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. ...
 Capse(specific arab) Capse(specific arab)
Se pune la prajit ceapa;dupa ce e aurie,se adauga puiul,condimentele pudra,morcovi,ardei dulce si iute,rosii.Se lasa cca 20-30 minute,acoperit,sa fie moi legumele si puiul.Se pune,apoi apa fierbinte,sare(dupa gust);apa trebuie sa fie rosiatica;daca ...
 Perisoare din carne de pui cu smantana Perisoare din carne de pui cu smantana
Carnea de pui, pielea si ceapa (calita si racita ulterior), se dau prin masina de tocat de 2 ori.La compozitia asta se pun celelalte ingrediente (ouale, faina, orezul, apa, sarea, piperul, mararul tocat si usturoiul). Orezul trebuie spalat bine ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea ...
 Pilaf cu carne de pui Pilaf cu carne de pui
Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu orez - Pagina 59
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z