SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de potroace cu leustean

Ciorba de potroace cu leustean

Ingrediente - Ciorba de potroace cu leustean

1 litru apa, 7-8 bucati carne de pasare (labele, aripile, gitul), zarzavat de supa, ceapa, 1 litru zeama de varza acra, 50 gr. orez, leustean, sare
Mod de preparare - Ciorba de potroace cu leustean
Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri, cuburi mici, sau trecut prin razatoarea mare, iar cind este aproape gata se adauga orezul. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza acra, care a clocotit mai intii separat. Se potriveste de acru, se mai da citeva clocote, se adauga verdeata si leusteanul.

Timp de preparare: 1 h minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de potroace cu leustean
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z