SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » CIORBA CU CARNE DE PASARE

CIORBA CU CARNE DE PASARE

Ingrediente - CIORBA CU CARNE DE PASARE

carne de pasare(spatele si aripile de pasare) 3 morcovi 1 patrunjel radacina 1 telina mica 1 ceapa 1 cescuta orez 50 g ulei( o cescuta) 200 g smantana 2 galbenusuri 1 lamaie(zeama) 1 legatura patrunjel sare dupa gust
Mod de preparare - CIORBA CU CARNE DE PASARE
Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa mai fiarba 10 minute, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta CIORBA CU CARNE DE PASARE
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z