SiteDeBucate » gris

Retete cu gris

 Pasca cu branza Pasca cu branza
Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata cu putin lapte rece si o lingurita de zahar. L-am lasat la crescut in jur de 15 minute,intr-un loc ...
 Pasca cu branza Pasca cu branza
Pentru blat: amestecam toate ingredientele, scoase din frigider cu cateva ore inainte (sau lasate peste noapte) si aflate la temperature camerei, pana obtinem un aluat omogen. Invelim aluatul in folie si-l dam la rece pentru 30 minute. Intre ...
 Paste fainoase colorate fierte in lapte Paste fainoase colorate fierte in lapte
Se pune laptele la fiert cu putin sare ,cand fierbe se pun pastele fainoase si se amesteca bine sa nu se prinda (la foc mic) apoi se pune zaharul iar la final vanilia si esenta de rom iar daca e prea moale se mai pun 2 lingurite de gris in ploaie Se ...
 Mini ciabatta Mini ciabatta
Reteata am facut-o ca aici , numai ca de data asta am pus coca in forme de briose. Au iesit crocante la suprafata si pufoase in interior. O bunatate.   Reeditare: Am adaugat cateva poze cu maiaua la inceput, maiaua dupa 14 ore, coca la inceput, ...
 Foetaj cu mere si nuca Foetaj cu mere si nuca
Se curata merele de coaja si seminte apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o cratita, se pune untul la topit,  se adauga merele si le lasam cam 15’, la calit, amestecand din cand in cand, sa nu se arda. Adaugam zaharul, stafidele si ...
 Ciabatta cu masline Ciabatta cu masline
 Am pregatit aluatul cu masina de facut paine si am taiat maslinele bucatele mici, daca gasiti luati masline in ulei sunt mult mai aromate decat cele in apa.   Am adaugat maslinele la aluat si am lasat sa dospeasca programul complet la ...
 Pasca fara aluat Pasca fara aluat
Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus. Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata legumele si se toaca marunt sau se dau pe rayatoare apoi se pun la calit in putin ulei. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp se prepara compoztia pentru galuste: se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare, apoi se adauga ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Se pune apa intr-o oala la fiert iar cand da in clocot se adauga carnea, se lasa la fiert timp de 20-30 min si se spumeaza de cate ori este nevoie.Dupa ce s-a fiert carnea se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea marunta,cand totul ...
 Supa cu galuste de gris Supa cu galuste de gris
Se spala carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. eu o spumez bine, dupa care pun zarzavaturile intregi sau taiete, boabele de piper ,patrunjelul verde si frunze de telina (daca aveti)si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e fiarta se strecoara ...
 Ciabatta Ciabatta
Faza 1: Se dizolva  drojdia in putina apa (din cei 150 ml) si lasa sa stea 5 minute. Se adauga restul pana la 150 ml de apa, faina si se amesteca cu o lingura pana ce toate se omogenizeaza. Se acopera castronul cu folie alimentara si se lasa la ...
 Supa de galuste Supa de galuste
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza ...
 Bbm dulce Bbm dulce
Merele le curatam de coaja, le scoatem samburii, le taiem rondele si le stropim cu zeama de lamaie. Punem laptele la fiert, adaugam 100g zahar si fierbem budinca conform instructiunilor de pe plic, dupa care o acoperim cu o folie(sa nu faca crusta ...
 Pasca traditionala Pasca traditionala
Prepararea aluatului: Mai intai se face maiaua. Drojdia se pune cu putin lapte caldut si cu putin zahar. Restul de lapte se adauga cu apa minerala si se lasa la fiert. Cat laptele este fierbinte se pune peste 200 g din faina, asta pt a opari faina un ...
 Papanasi umpluti cu prune uscate aromate Papanasi umpluti cu prune uscate aromate
Prunele uscate se pun intr-un castron.Deasupra prunelor se toarna romul cu apa si se adauga batonul de scortisoara.Se acopera si se lasa sa stea cel putin 1 ora. Se bate untul cu zaharul pana acesta se inmoaie. Se adauga grisul si branza si se ...
 Supa de legume cu galuscute Supa de legume cu galuscute
    Preparare : spalam,curatam si maruntim bine toate legumele,  le punem la calit pret de 2-3 minute intr-o lingura de ulei de masline la foc mic.          Eu am folosit din noi vasul meu ...
 Prajitura Dulsineea Prajitura Dulsineea
Foi: Margarina, mierea si zaharul se pun pe foc si se fierb la foc mic pana se dizolva zaharul complet . Se da deoparte si cand se racoreste putin compozitia se adauga cate putin din faina amestecata cu bicarbonatul, amestecand. Se adauga si restul ...
 Ciorba de pui cu galuste Ciorba de pui cu galuste
ciorbita:Puiul se spala,se proportioneaza,se mai spala de cateva ori pana ramane apa limpede si se pune la fiert intr-o oala incapatoare.Se lasa la fiert,se mai ia spuma din cand in cand si cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate(dupa ...
 Pateuri cu branza Pateuri cu branza
Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale, adugam smantana si grisul si amestecam bine pana devine o pasta omogena. Se portioneaza foile in patrate egale si pe fiecare partat se pune o lingurita plina de branza. Se impacheteaza ...
 Papanasi Papanasi
Se scurge branza daca e cazul (depinde de branza) se amesteca cu ouale, faina ,grisul si vaniliile si se amesteca bine ,(trebuie sa iasa o pasta crema mai moale,sa se poata modela usor) Se pune apa la fiert intr-o cratita de 3-4 litri ,cu putina ...
1-1011-2021-25
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gris - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z