SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de galuste

Supa de galuste

Ingrediente - Supa de galuste


3 morcovi
1 telina mijlocie
1 pastarnac
2 cepe
carne de pui
2-3 oua
1 ceasca de gris
patrunjel tocat
sare dupa gust
Mod de preparare - Supa de galuste
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.
Zarzavatul se taie mai mare.
Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.
Se adauga zarzavatul.
Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.
Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata.Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.
                                        POFTA BUNA!!!
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de galuste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z