Budinca de taietei cu legume si ciuperci
Pui apa cu sare la fiert si cand clocoteste adaugi taieteii si ii lasi 10 minute. Cureti dovleceii de coaja, ii tai felii, ii fierbi separat in apa cu sare, iar intr-o alta oala pui ciupercile sa fiarba. Cand taieteii sunt gata, ii strecori si-i ...
Budinca de conopida
Cureti conopida de frunzulite, o desfaci buchetele pe care le pui sa fiarba in apa cu sare. Fierbi laptele, adaugi grisul si tii vasul pe foc, amestecand mereu, pana ce grisul se ingroasa. Il lasi sa se raceasca si numai dupa aceea adaugi smantana, ...
Harsha-mini paini marocane (reteta video)
Harsha este un fel de paine facuta din gris,se serveste in Maroc la mic dejun cu unt si miere alaturi de un ceai verde cu menta. Pentru a vedea reteta video intrat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=FAZdeaSuEOc ...
1