SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

 Ciocolata pana la moarte Ciocolata pana la moarte
Blatul Genoise:Incalzeste cuptorul la 180 grade.Unge cu unt o forma rotunda de 25 x 8 cm, pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.Combina ouale batute cu zaharul si incalzestele putin la baia de aburi. Ia de pe aburi si bate pentru 10 min la ...
 Tort delicios Tort delicios
Fierbi un sirop din ingredientele specificate, insiropezi foile foarte bine pe ambele parti. Montezi tortul. Crema de portocale se asaza la mijloc.Peste ultimul strat de crema razi ciocolata. ...
 TORT DIPLOMAT RECE TORT DIPLOMAT RECE
Intr-o oala se pune laptele, zaharul si ouale pe foc si se amesteca cu telul continuu sa nu se prinda (si sa nu se transforme albusul in alb ca la ochiuri). Cand e aproape fiert se adauga gelatina alimentara care in prealabil se amesteca cu 8 linguri ...
 Tort rapid cu blat de cozonac Tort rapid cu blat de cozonac
Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj.Se face un sirop din 400 ml de apa, care se fierbe impreuna cu zaharul tos. Se lasa la racit si se adauga esenta de rom.Feliile de cozonac se aranjeaza pe platou, in forma dorita. Se insiropeaza ...
 Pufulete Pufulete
Batem 5 albusuri spuma tare adaugand incet 150 gr.de zahar si apoi 200 gr. de nuca .Forma rotunda o ungem cu putin unt si o tapetam cu faina, punem compozitia in forma si o punem la copt. Totul repetam .Galbenusul il batem bine cu zaharul si apoi il ...
 Tort cu crema de zahar ars Tort cu crema de zahar ars
Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 150 g zahar. Dupa ce a prins culoarea dorita se invarte usor cratita pentru a imprastia caramelul pe margini. Se lasa la racit.Intre timp intr-un alt vas se amesteca ouale cu un varf de sare, ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbenusurile, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca usor si se coace la foc mic.Se ...
 Tort din crema de zahar ars cu crema de pireu de castane Tort din crema de zahar ars cu crema de pireu de castane
Intr-o cratita se pun 150 g zahar la caramelizat si se amesteca , cu o lingura de lemn, apoi se plimba zaharul topit pe peretii cratitei. Se da deoparte sa se raceasca.Cele 8 oua intregi se mixeaza bine( nu se mai pune zahar ca e prea dulce) cu un ...
 Tort Indiana Tort Indiana
Bati energic ouale cu zaharul si vanilia pina ce isi mareste volumul.Adaugi faina in ploaie.Coci compozitia intr-o cratita sau forma de tort unsa cu unt si tapetata cu faina,la foc potrivit.Dupa ce s-a racit tai tortul in 2 parti egale.De la ambele ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Prima data m-am ocupat de sirop pe care l-am realizat din apa, cateva linguri zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si esenta de vanilie. L-am tinut pe foc pana s-a topit zaharul, apoi l-am pus deoparte sa se raceasca.Frisca lichida am ...
 Tarta cu crema de ciocolata Tarta cu crema de ciocolata
Pregatim aluatul in modul urmator:Intr-un robot de bucatarie amestecam zaharul cu untul rece taiat cuburi,si unul cate unul adaugam galbenusurile,iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si lamaia rasa;Rezultatul va fii o mingie de coca pe ...
 Tarta cu fructe Tarta cu fructe
Se stropeste blatul de tarta cu sirop de fructe sau apa cu zahar pana se inmoaie un pic.Se pregateste gelatina dupa instructiunile de pe plic.Se amesteca gelatina cu branza mascarpone si se toarna peste tarta.Pregatim frucetle dorite pt a le adauga ...
 Tort Rapid Cu Crema Tiramisu Tort Rapid Cu Crema Tiramisu
Se prepara un sirop din zaharul topit cu o cana de apa in care se adauga si zaharul vanilat. Se fierbe bine si se lasa sa se raceasca. Se bat cu mixerul crema de tiramisu si cu cele 2 lingurite de cafea cu o cana de lapte, pe viteza mare. Se da la ...
 Blat de tort Blat de tort
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul.Se amesteca galbenusurile cu albusurile, se adauga esente, faina, praful de copt si cacaoa.Se coace la foc mic in forma unsa si tapetata cu faina in cuptorul ...
 Tort aniversar Tort aniversar
Am copt 2 blaturi a cate 6 oua fiecare si jumatate din ingredientePt un blat:se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza cu zahar pana se formeaza o spuma tare si zaharul s-a topit.Se adauga galbenusurile pe rand, apoi faina cernuta cu praful ...
 Tort Luca Tort Luca
Se bat galbenusurile cu 2-3 linguri de zahar si fiola de vanilie pana-si dubleaza volumul. Separat se bat albusurile cu restul de zahar, se adauga galbenusurile si se amesteca usor apoi se incorporeaza faina si amidonul (ploaie). La sfarsit se adauga ...
 Tort cu crema de zahar ars si mere Florina Tort cu crema de zahar ars si mere Florina
Crema de zahar ars: Se caramelizeaza intr-o cratita 150 gr zahar si dupa ce a prins culoarea maronie se ia cratita de pe foc si se invarte usor pentru a se imprastia caramelul pana la jumatatea cratitei. Se lasa la racit pana pocneste zaharul ...
 Tort de lamaie Tort de lamaie
Lasati la temperatura camerei untul taiat cuburi pana devine moale dupa care amestecati cu 230 g zahar pana devin o crema spumoasa. Separat bateti ouale si galbenusurile, dupa care le amestecati cu crema de unt, adaugati amidonul si faina(100g) ...
 Tort tutti - frutti Tort tutti - frutti
se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara .Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul)cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel ...
 Tort Tort
O jumatate de iaurt crema amestecam cu zahar. Frisca se bate cu gelatina se pune in apa calda. Coaja si (miezul) sucul de la lamaie se pune in iaurt. Gelatina se pune incet. Masa de iaurt se pune incet la frisca batuta. In fundul tavii se pun ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z