SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

 Tort Jessy 9 ani Tort Jessy 9 ani
Pentru prima data facem compozitia pentru blat. Albusele batute spuma cu 12 linguri de zahar si 12 linguri apa. separat amestecam bine galbenusele cu 12 linguri zahar , 12 linguri ulei,praful de copt si zaharul vanilat. se amesteca albusele cu ...
 tort cu caise tort cu caise
Se bat oule cu zaharul spuma, dupa care se adauga faina de griu se optine o compozitie pentru blatul de tort ,se incinge cuptorul si se coace blatul se lasa sa faca o culoare auri placuta,dupa ce se raceste se tae in doua jumatate grosimea se ...
 Tort Foret -Noire Tort Foret -Noire
Blatul:Albusul se bate cu zaharul, se adauga galbenusele, se amesteca usor, amidonul, cacao, faina, praful de copt se amesteca si se adauga peste compozitia de mai sus.Se tapeteaza cu hartie de copt forma in care vrem sa coacem blatul, se rastoarna ...
 Tort special cu crema Tort special cu crema
Din ingridentele pentru blat facem un alauat il lasam 1/2 de ora la frigider, dupa care il impartim in trei portii.Din fiecare portie se intinde o foaie de 20 - 30 de cm pe care o coacem pe fundul tavii pina se rumeneste usor. La fel cu celelalte ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Prepararea cremei:Am fiert zaharul cu 50 ml apa, apoi am lasat sa se racoreasca. Untul l-am frecat cu cacaoa pana a devenit o crema fina, apoi treptat am adaugat siropul de zahar caldut. In crema care intre timp s-a racit am adaugat zaharul vanilat ...
 AMERICAN FLAG CAKE AMERICAN FLAG CAKE
O cupa de caspsuni se pastreaza ptr ornat ca si o jumatate cupa de afine.Se adauga apa fierbinte peste gelatina si se amesteca pana la topire. Apoi se puna apa rece pina la semnul de o cupa si se adauga cuburi de gheata pina se fac 2 cupe care se pun ...
 Tort cu crema de cacao Tort cu crema de cacao
BlatulGalbenusurile se amesteca cu zaharul, mirodeniile si sarea pana ce se topeste zaharul. Adaugam nuca, punem faina cernuta, praful de copt stins cu lamaie si la sfarsit albusurile batute spuma. Amestecam usor, prin rasturnare, ca aluatul sa poata ...
 Tort cu mousse de ciocolata si vanilie Tort cu mousse de ciocolata si vanilie
Se separa ouale pentru blat . Galbenusurile se amesteca cu zaharul, praful de copt stins cu otet, cacaoa si untul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga faina si se amesteca bine. O se fie un pic grosuta compozitia. Albusurile se bat spuma si ...
 TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH
Mod de preparare blaturi:Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu hartie pergament taiate dupa forma tavilor(tavile trebuie sa aiba un diametru de 20 cm,daca nu aveti mai multe le coaceti pe rand)Se freaca untul cu ...
 TORT CU CAPSUNI TORT CU CAPSUNI
Blat:Intr-un bol se freaca bine cele 3 galbenusuri cu 3 linguri zahar,praful de sare si vanilia,pana isi dubleaza volumul.Se adauga faina si la sfarsit amestecand de jos in sus albusurile batute spuma tare.Se unge o forma de tort se toarna compozitia ...
 Tort Mocca Tort Mocca
Blatul se pregateste astfel:Bati spuma albusurile cu 4-5 linguri de zahar, apoi adaugi apa, praful de copt stins,faina, cacao si nessulAmesteci usor, apoi incorporezi galbenusurile batute cu 4-5 linguri de zahar.Rastorni compozitia i tr-i tava ...
 Cheesecake ciocolatos Cheesecake ciocolatos
Macinam biscuitii in robotul de bucatarie,adaugam untul topit mixam pt a amesteca bine totul,asezam compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata,presam bine cu mainile si introducem tava in frigider ;pregatim crema ,omogenizam philadelphia cu ...
 Prajitura in straturi cu crema chantilly Prajitura in straturi cu crema chantilly
Foaia se taie in 2sau 3 depinde de marime,si formam 3 dreptunghiuri de aceiasi dimensiune;Se inteapa bine cu furculita se presara zahar pudra si se introduc in cuptorul cald 200°C pana se coloreaza;Crema :fierbem laptele pe foc cu zaharul ...
 Tort Mamaruta Tort Mamaruta
Pasul 1: este bine sa se inceapa cu preparatul budincii sa se racerasca pana se coace blatul. Amestecam praful de budinca cu 100 ml lapte rece, amestecam bine sa nu se faca cocoloase. Restul de lapte(300 ml) se pune la fiert cu zaharul si vanilia, ...
 Tort  Diplomat Tort Diplomat
Pt.cantitatile scrise,folosesc o forma rotunda,cu diametrul de 25 cm.Blatul se face asa:albusurile celor 6 oua,se bat f.bine;se pune,apoi,zaharul si zeama de lamiie;se bate totul,in continuare,f.bine,pina ce zaharul e topit ;pe urma,se adauga ...
 Tarta de biscuiti cu pere(Tarte de PaSra) Tarta de biscuiti cu pere(Tarte de PaSra)
1)Pt.baza:se sfarama biscuiti(eu i-am pus intr-o punga de plastic si am batut bine cu sucitorul)se amesteca cu zaharul si untul topit,se amesteca bine cu mana pana cand iasa ca un fel de pasta.Se pune intr-o forma de tarta si se da la rece.Intre timp ...
 Tort amarui Tort amarui
Eu am facut 3 blaturi,dar se poate face unul singur si se taie in 3.Deci:Se bat albusurile spuma cu zaharul,zaharul vanilat,un pic de sare,se adauga galbenusurile si faina.Se tapeteaza o forma cu diametrul de 20cm(merge si un pic mai mare),cu hartie ...
 Tort cu crema de trandafiri Tort cu crema de trandafiri
Blat 1:Se bat albusurile spuma cu putina sare si cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,nessul,esenta de rom si praful de copt.Se tapeteaza o tava cu unt sau hartie de copt,si se da la cuptor pentru 25-30 min.Compozitia este pentru tava de ...
 Tort cu crema de ciocolata Tort cu crema de ciocolata
Preparare blat:Se separa ouale ( adica galbenusurile de albusuri); albusurile se bat spuma cu zaharul , apoi se adauga galbenusurile unul cate unul. Faina se amesteca cu cacaoa si se adauga la oua; se desarta totul intr-o tava de tort unsa cu unt si ...
 Idee pentru tort in forma de carte Idee pentru tort in forma de carte
Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie' pe cele doua pagini dupa ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z