SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

Tort diplomat
Preparare blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si apoi se pune faina si vanilia. Compozitia se toarna intr-o cratita(4l) unsa bine cu ulei, peste care se aseaza o coala alba. Se desprinde blatul de coala cat este cald. ...
Tort de mere
Intr-o cratita de 3 kg se pun 100g unt taiat felii si un pahar de zahar in care se imbraca tot vasul. Merele se scobesc cu un cutit special si se curata de coaja. Mijlocul merelor se umple cu dulceata si se aseaza peste unt si zahar in cratita. ...
tort cu frisca si fructe
incepem cu blatul; se separa ouale, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga praful de copt, galbenusurile, iar apai faina;eu de obicei cern faina pt a nu mi se face cocoloase in aluat; se da la cuptor la foc potrivit ...
Tort foarte rapid de smochine
Se piseaza smochinele si se amesteca cu zaharul pudra, smochinele tocate fin si albusurile batute (separat( spuma.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu un sau faina. ...
 Tort cu 3 mere Tort cu 3 mere
Freci spuma galbenusunle cu zaharul, adaugi untul (margarina), nucile macinate, cacaoa, merele curatate de coaja si rase si grisul (daca merele sunt zemoase, vei pune 3 linguri de gris). Apoi incorporezi albusurile batute spuma. Torni compozitia ...
 Crema de tort cu mascarpone Crema de tort cu mascarpone
Gelatina se inmoaie intr-o ceasca cu apa,apoi se pune la foc mic amestecand mereu pana se dizolva, dar cu mare grija sa nu fiarba pentru ca isi pierde proprietatile.Intr-un vas pentru mixer se pune crema mascarpone, zaharul pudra, frisca lichida si ...
 Tort de biscuiti cu fructe si crema de gris Tort de biscuiti cu fructe si crema de gris
Intr-o cratita pui la fiert apa si cand clocoteste, adaugi grisul in ploaie. Amesteci cu o lingura de lemn pana se ingroasa. Cand s-a umflat tot grisul dai cratita la o parte de pe foc si adaugi margarina, amestecand pana se topeste. Adaugi apoi ...
 Tort de piscoturi si mure Tort de piscoturi si mure
Separi albusurile de galbenusuri si pui galbenusurile pe foc intr-un vas mic impreuna cu zaharul. Amesteci incontinuu pana se ingroasa.Iei vasul de pe foc si-l lasi sa se raceasca. In acest moment adaugi fructele.Bati si albusurile spuma si le ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Se curata fructele de coaja, se spala, se scurg, se taie felii subtiri. Portocalele se spala bine si se stoarce zeama. Pandispanul se taie pe orizontala in trei foi egale si se stropesc cu zeama de portocale. Frisca se bate spuma tare, se amesteca cu ...
 Tort cu visine Tort cu visine
Freci galbenusurile cu indulcitorul pana obtii o crema, apoi adaugi treptat apa, coaja de lamaie si faina. Bati spuma albusurile si le adaugi in compozitia de galbenusuri, amestecand de sus in jos. Ungi cu ulei o forma de tort sau o tava rotunda, o ...
 Tort de visine Tort de visine
Incingi cuptorul la 180 de grade. Bati untul cu 150 g zahar si 1 plic zahar vanilat. Inglobezi pe rand ouale. Amesteci faina cu praful de copt si adaugi peste compozitia de mai sus. Ungi o tava de tort, adaugi 1/2 din cantitate si nivelezi. In restul ...
 Tort Alvita Tort Alvita
Bati spuma albusurile cu zaharul si le amesteci cu 2 linguri de miere calduta si esenta de vanilie. Pui apoi vasul pe abur si amesteci pana se ingroasa tare compozitia. Dai deoparte spuma si amesteci rapid cu miezul de la 60 de nuci tocate. Intr-o ...
 Tort fulg de nea Tort fulg de nea
Intr-o craticioara fierbi 250 ml apa cu unt, sare, zahar, amestecand continuu. Cand compozitia fierbe, torni toata faina si amesteci pana ce compozitia se desprinde de pe fundul cratitei. lei de pe foc, lasi sa se racoreasca si apoi adaug ouale, unul ...
 Tort de iaurt Tort de iaurt
Iaurtul cu cele 12 linguri de zahar le amesteci bine intr-un castronel. Fructele din compot le tai marunt, iar zeama de la un compot o pui intr-o cana de 300 ml, o amesteci cu un pliculet de gelatina, dupa care o incalzesti pana se dizolva ...
 Tort cu fructe confiate Tort cu fructe confiate
Pui intr-un castron pesmetul, fructele uscate sau confiate, stafidele si coaja de lamaie. Torni lichiorul, amesteci si lasi aluatul la odihnit aproximativ o jumatate de ora.Bati galbenusurile cu 100 g de zahar, cu untul si amesteci cu compozitia de ...
 Tort economic Tort economic
Tai blatul in 3 parti si asezi prima foaie pe un platou.Inmoi blatul cu un sirop facut din 3 linguri de zahar si 3 de apa. Separat, pui intr-o oala plicurile de budinca, restul de zahar si laptele. Lasi la fiert pana se ingroasa. Pui primul strat de ...
 Tort deliciu Tort deliciu
Amesteci zaharul cu cele 100 g cacao si cu cele 10 linguri de apa, pe foc potrivit pana se topeste zaharul, apoi lasi compozitia sa se raceasca. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi 8 galbenusuri, pe rand, amestecand dupa fiecare. Imparti compozitia ...
 Tort vesel Tort vesel
Bati albusurile spuma, adaugi zaharul mixand in continuare. Adaugi apa si galbenusurile frecate cu uleiul si amesteci cu o lingura de jos in sus pana incorporezi totul in albusuri. Pui cate putin din faina amestecata cu cacaoa si praful de copt pana ...
 Tort Parfe Tort Parfe
Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Adaugi si esenta de rom. Ungi cu unt o cratita de 3 kg. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte. Torni o ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Se pun la scurs fructele din compot.Dupa ce s-au scurs se taie cubulete.Se pastreaza cateva in cazul in care dorim sa ornam cu fructe.Frisca se bate bine si se da la frigider.Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.Se amesteca ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z