SiteDeBucate » Preparate din carne de vita

Retete Preparate din carne de vita cu patrunjel

 Muschi de vita in aluat Muschi de vita in aluat
Muschi de vita in aluat Reusita unei mese de duminica va este garantata de aspectul muschiului de vita intr- un aluat crocant, alaturi cateva ciupercute si de ce nu, alaturi de un pahar de vin rosu. Muschiul se spala cu apa calduta, se ...
 Tocanita de vitel Tocanita de vitel
Acest preparat plin de aroma si culoare, iti va satisface pe deplin pofta si foamea, cand vii acasa dupa o zi istovitoare de la serviciu si bucataria inunda in mirosuri apetisante ! ...
Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pana raman albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, cu un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin, boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. ...
 Ghiveci cu carne de vita Ghiveci cu carne de vita
Speli toate legumele, apoi oparesti rosiile, le decojesti si le tai in sferturi. Ardeiul il cureti de cotor, il tai fideluta sil calesti in putin ulei 5 minute, apoi dai deoparte. Tai apoi dovleceii si vinetele rondele si le oparestii 2 minute in apa ...
 Mancare de vinete si carne de vita Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
 Ragu de vita cu legume Ragu de vita cu legume
Ceapa si usturoiul se toaca fin. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste pana la albire. Se condimenteaza cu sare, ...
 Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena
Cureti si speli ceapa si morcovii. Dai pe razatoarea mare un morcov si il inabusi in ulei cu putina apa. Tai marunt ceapa si verdeata. Pui la fiert cel de-al doilea morcov.Speli carnea, o tai tn cuburi si o dai prin masina de tocat, apoi o amesteci ...
 Gutui umplute Gutui umplute
Speli gutuile si le stergi bine, apoi tai un capacel in partea dinspre codita si scobesti scotand interiorul. Amesteci bine carnea cu feliile de paine inmuiate in apa, cepele tocate marunt si calite, patrunjelul si potrivesti de sare si de piper. ...
 Antricot de vitel umplut cu pui Antricot de vitel umplut cu pui
Treci carnea de pui prin masina si apoi o pui sa se prajeasca intr-o tigaie in care ai topit untul.La final, potrivesti de sare, piper, o lasi sa se raceasca si o amesteci cu ouale, smantana si patrunjelul. Asezi fiecare antricot pe un suport de ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Speli limba si o pui la fiert in apa cu sare pentru 30 de minute.Separat fierbi maslinele in apa. In acest timp, cureti ceapa, morcovul si patrunjelul, tai ceapa marunt si dai radacinoasele pe razatoarea cu ochiuri mari. Calesti ceapa in ulei incins, ...
 Drob de carne de vita Drob de carne de vita
Calesti carnea si o scoti cu o paleta.In uleiul ramas, calesti si ceapa, tocata marunt, pana se aureste. Fierbi maruntaiele si le dai prin masina de tocat. Amesteci carnea, ceapa, maruntaiele cu ouale, verdeata, sarea si condimentele. Pui amestecul ...
 Muschi de vita la gratar cu legume Muschi de vita la gratar cu legume
Incalzesti cuptorul la 200° C. Pui ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor. Stropesti cu 1 lingura de ulei de masline, acoperi cu o folie de aluminiu si dai tava la cuptor 1 h si 15 minute, pana devin moi. Dupa ce legumele s-au ...
 Rulada cu masline Rulada cu masline
Caleste ceapa, morcovul ras, carnurile tocate in trei linguri cu ulei. Adauga din cand in cand putina apa, pana se patrunde carnea.la de pe foc si adauga cateii de usturoi pisati, verdeata tocata marunt impreuna cu ouale batute.Intre timp, caleste ...
 Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde
Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o ...
 Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar
Cureti carnea de pielite, o speli si o lasi la scurs. Tai carnea in felii de maxim 2 cm grosime, o presari cu sare si piper si le ungi cu putin ulei. Pui bucatile de carne pe un gratar incins si le frigi la foc iute pe fiecare parte. Totodata pui pe ...
 Escalop de vitel Escalop de vitel
Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime ...
 Muschi de vita la gratar Muschi de vita la gratar
Se prajesc semintele de chimion timp de 30 de secunde si dupa se pun intr-un bol.Se adauga patrunjelul tocat, ardeiul iute tocat marunt, cimbrul, uleiul si otetul.Se asezoneaza cu piper si sare.Se aseaza friptura pe o farfurie si se unge cu un sfert ...
 Dovleac turcesc cu carne de vitel Dovleac turcesc cu carne de vitel
Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se spala si se taie cubulete. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Carnea se taie si ea cubulete. Toate aceste ingrediente se calesc in unt. Apoi, se adauga apa, sare si piper dupa gust, se pun ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de vita cu patrunjel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z