SiteDeBucate » Preparate din carne de vita » Muschi de vita in aluat
Reteta Muschi de vita in aluat

Muschi de vita in aluat

Specific romanesc

Ingrediente - Muschi de vita in aluat

Pentru 4 portii
1 kg muschi de vita
300 gr.ciuperci
100 gr ceapa
500 gr foietaj
1 salata verde
1 leg patrunjel
2 oua
50 ml ulei
1 leg patrunjel
2 gr piper
15 gr sare
Mod de preparare - Muschi de vita in aluat
Muschi de vita in aluat

Reusita unei mese de duminica va este garantata de aspectul muschiului de vita intr- un aluat crocant, alaturi cateva ciupercute si de ce nu, alaturi de un pahar de vin rosu.


Muschiul se spala cu apa calduta, se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa ramana de culoare roz.

Sfat:
Carnea se zvanta bine cu ajutorul unui servetel de hartie, pentru a nu lasa zeama in timpul coacerii, inainte de a se rula in foietaj !

Ciupercile, ceapa si patrunjelul se spala bine si se taie marunt, dupa care se inabuse intr-o tigaie de teflon in care s- a incins restul de ulei si se lasa sa se raceasca.Se adauga apoi 1 ou, verdeata, sarea, piperul si se amesteca bine.

Foietajul se intinde pe masa si se aseaza in lungime compozitia cu ciuperci si deasupra se pune bucata de muschi,se ruleaza in foietaj, se aseaza intr-o tava de teflon unsa cu ulei, se unge cu un ou si se introduce in cuptorul bine incins timp de 30 minute.

Servirea:
Muschiul de vita in aluat se serveste pe un platou, pe frunze de salata verde, cu cateva felii de rosii si ciupercute alaturi.Se pot folosi diverse garniturii, dupa preferinte !
Timp de preparare: 75 minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 3 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Muschi de vita in aluat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z