SiteDeBucate » Preparate din carne de vita

Retete Preparate din carne de vita

 Muschi de vita in aluat Muschi de vita in aluat
Muschi de vita in aluat Reusita unei mese de duminica va este garantata de aspectul muschiului de vita intr- un aluat crocant, alaturi cateva ciupercute si de ce nu, alaturi de un pahar de vin rosu. Muschiul se spala cu apa calduta, se ...
 Tocanita de vitel Tocanita de vitel
Acest preparat plin de aroma si culoare, iti va satisface pe deplin pofta si foamea, cand vii acasa dupa o zi istovitoare de la serviciu si bucataria inunda in mirosuri apetisante ! ...
Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pana raman albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, cu un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin, boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. ...
Ficat de vitel cu oua si cartofi
Cureti si speli cartofii, ii tai cuburi si le fierbi in apa cu sare. Cureti ficatul , il tai felii si le pui la prajit. Bati bine ouale ca pentru omleta. ...
Rendang ( Carne de Vita cu sos curry indonezian)
In robotul de bucatarie se pun ceapa rosie, usturoi, ardei iuti, ghimbir, lemon grass pana se obtine o pasta fina. ...
Perisoare cu tarhon
Din carnea de vita tocata, amestecata cu orezul, ceapa taiata marunt si rumenita si oul se formeaza perisoare care se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. ...
Biftec la gratar
Se curata muschiul de pielite si se bate usor,fara a-l subtia,dupa care se pune pe gratarul bine incins. ...
Friptura nemteasca
Se taie carnea in felii subtiri de cca 1 cm grosime, Se prajeste inabusit in unt cu putina apa,la care se adauga, catre sfarsit ceapa taiata marunt, se mai lasa putin pe foc. ...
Panada din Argentina
Se atie carnea bucatele, cepele solzisori, se piseaza usturoiul si se pun la rumenit in ulei.Apoi se presara malaiul, sarea si boiaua. ...
Vitel in stil italian
Pasul 1 - Puneţi escalopul în tava aparatului de gătit împreună cu bucăţele de unt, roşiile tăiate cubuleţe, ceapa shalot şi cimbrul. Turnaţi vin alb. ...
 Pachetele de vitel Pachetele de vitel
Amesteca branza cu smantana pana obtii o crema omogena. Sareaza, pipereaza dupa gust. Adauga busuioc. Fierbe 10-15 minute carnea, apoi las-o sa se racoreasca.Formezi pachetele triunghiulare, pe care le fixezi cu o scobitoare.Cand e fierbinte, pui ...
 Vitel cu ceapa si ardei Vitel cu ceapa si ardei
Cureti ceapa si o pui la calit in ulei asa cum e, intreaga. Nu uita sa pui si sare,cimbru si piper. Adaugi carnea taiata cuburi si lasi pana isi schimba culoarea, vreun sfert de ora. Stingi cu apa.Lasi pe foc jumatate de ora. Pui legumele taiate.Mai ...
 Mancare de legume si carne de vitel Mancare de legume si carne de vitel
Speli carnea, o tai bucati si o pui la fiert in apa cu sare pentru 1 ora.In acest timp pregatesti legumele si sosul alb: speli cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. Cureti apoi ceapa, morcovii, pastarnacul si telina, le tai marunt si le ...
 Rulouri de vitel cu ton Rulouri de vitel cu ton
Taiati muschiul in 8 felii subtiri. Bateti carnea cu ciocanul de snitele pentru a o subtia. Curatati legumele si taiati-le in cubulete. Caliti-le in 2 linguri ulei, adaugati sare, piper si boia. Adaugati tonul taiat in cubulete (eliminati cu atentie ...
 Ghiveci cu carne de vita Ghiveci cu carne de vita
Speli toate legumele, apoi oparesti rosiile, le decojesti si le tai in sferturi. Ardeiul il cureti de cotor, il tai fideluta sil calesti in putin ulei 5 minute, apoi dai deoparte. Tai apoi dovleceii si vinetele rondele si le oparestii 2 minute in apa ...
 Mancare de vinete si carne de vita Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
 Ragu de vita cu legume Ragu de vita cu legume
Ceapa si usturoiul se toaca fin. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste pana la albire. Se condimenteaza cu sare, ...
 Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena
Cureti si speli ceapa si morcovii. Dai pe razatoarea mare un morcov si il inabusi in ulei cu putina apa. Tai marunt ceapa si verdeata. Pui la fiert cel de-al doilea morcov.Speli carnea, o tai tn cuburi si o dai prin masina de tocat, apoi o amesteci ...
 Boeuf Stroganoff Boeuf Stroganoff
Tai carnea fasii subtiri pe care le pui in ulei incins sa se prajeasca. Apoi, le lasi pe aragaz, la cald, dar nu pe foc. Calesti ceapa taiata, adaugi ciupercile si le mai lasi sa se caleasca impreuna. Adaugi sare si bulionul. La final, adaugi ...
 Friptura de vaca Friptura de vaca
Pui carnea in apa fierbinte si fierbi pana devine aproape frageda. Adaugi legumele si le mai lasi sa fiarba.Cand carnea e bine fiarta o scoti si o pui intr-o cratita cu 2-3 linguri de ulei, sare si putina zeama in care a fiert si lasi sa fiarba ...
1234
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de vita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z