SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de cartofi cu perisoare.

Ciorba de cartofi cu perisoare.

Ingrediente - Ciorba de cartofi cu perisoare.


Pt perisoare
500g carne tocata
1 ceapa
1 lingura orez
patrunjel verde
sare
piper
Compozitia ciorbei
1 ceapa
2 morcovi
1 telina
1 ardei gras
300g cartofi
½ litru bors
ulei
sare
Mod de preparare - Ciorba de cartofi cu perisoare.
Cum preparam

•    Curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi. Preparam perisoarele.
•    Amestecam carnea tocata cu orezul, pe care l-am fiert separat in apa cu sare, ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Framantam bine si formam perisoarele.
•    incingem 3 linguri de ulei intr-o oala. Punem legumele tocate, le calim 1 minut, dupa care turnam 11/2 litri de apa. Cand clocoteste punem perisoarele, si lasam sa fiarba pe foc mic. Dupa 20 de minute adaugam  cartofii.
•    Separat fierbem borsul.
•    Cand perisoarele si cartofii sunt fierte, turnam borsul si punem sare dupa gust.
     
Timp de preparare: 70 minute
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de cartofi cu perisoare.
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z