SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Gogosi fragede Gogosi fragede
Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins ...
 Placintele cu ricotta si stafide Placintele cu ricotta si stafide
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se intinde aluatul, pe o suprafata ...
 Rulouri aperitiv Rulouri aperitiv
Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
1.Amesteci bine toate ingredientele pentru clatite si in tigaia unsa cu unt le prajesti pe rand pana termini compozitia.2.Pulpele le condimentezi cu sare si piper si le pui pe grill sau pe gratar pana se rumenesc bine,apoi le tai suvite.Varza o tai ...
 Salata cu ciuperci si carne de pui Salata cu ciuperci si carne de pui
Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi de ou,maioneza,mustar si rondele de praz.Condimentam cu sare si piper.Este o salata delicioasa. ...
 Pui cu legume in aspic Pui cu legume in aspic
Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe ...
 Carnaciori in halat de branza si cartofi Carnaciori in halat de branza si cartofi
Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert, lasati-i putin sa se racoreasca, curatati coaja si puneti-i intr-un castron si ii zdrobiti cu o furculita. Adaugati branza, oul crud, praful de copt ...
 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Mini-chiftelute cu salata de cartofi Mini-chiftelute cu salata de cartofi
Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici de ardei rosu, sare, piper, paprika si usturoiul dat pe razatoarea mica. Se omogenizeaza bine compozitia.Cu mana uda sau putin unsa cu ulei se fac ...
 Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti uleiul si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de ...
 Pachetele de primavara Pachetele de primavara
Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoise pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul ...
 Saorma de pui(specific arab) Saorma de pui(specific arab)
Puiul,fara os si piele,se taie felii.Se face o marinata din ceapa,otet.sare,iaurt...(toate ingredientele marinatei)Intr-un vas se alterneaza feliile de pui cu marinata;se lasa cca 48 de ore,in frigider.Dupa 2 zile se scot feliile de pui din marinata ...
 Pachetele de vara Pachetele de vara
1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta. 2. Morcovul, cepele, usturoiul si varza se toaca marunt si ele, dupa care se adauga in tigaie peste carne. Se caleste totul pana cand legumele ...
 Piftelute marinate Piftelute marinate
Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de ...
 Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca
Carnaciori se prajesc intr-un cubulet de unt(nu foarte mult unt,o lingurita mica).Separat spalam salata chinezeasca(arata ca o varza lunguiata),ardeiul gras rosu si tocam si ceapa rosie.Le taiem in ce forma dorim.In salata punem 2 linguri de ulei de ...
 DROB DE MIEL (IED) DROB DE MIEL (IED)
Se pun plamanii, inima, rinichii si carnea la fiert cu putina sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Ficatul se pune separat de celelalte la fiert. Dupa ce s-au fiert bine toate si s-au racit se dau prin masina de tocat carne (de doua ori) si ...
 gaina rasol  cu   hrean gaina rasol cu hrean
Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa ...
 stufat de miel stufat de miel
Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga apa fiarta si se fierb inabusit. Se adauga apoi sosul brun, continuand fierberea 10 min.Separat , apa, usturoiul si ceapa verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 10 ml de apa. ...
 Bame cu carne de vita Bame cu carne de vita
Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se ...
 Salata de pui Salata de pui
Pieptul se taie cubulete (e recomandat sa fie congelat) si se fierbe in apa cu putina sare sau vegeta. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, iar ceapa se taie marunt. Dupa ce se racesc bucatelele de carne, se amesteca cu legumele rase si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z