SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Pui cu ananas in sos dulce acrisor Pui cu ananas in sos dulce acrisor
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura de amidon alimentar maxim 24h minim 30 minute. Dupa el se prajeste si apoi se scoate pe servete de bucatarie sa se ...
 Parjolute marinate Parjolute marinate
Incepem cu prepararea parjolutelor,amestecand carnea tocata cu sare,piper,usturoi pisat,ierburi provenzale,lingurile de parmezan,painea inmuiata in lapte si scursa bine, si ouale.Se amesteca totul bine si se formeaza ,dupa plac,parjolutele.Se pune ...
 Carne de vitel cu mazare Carne de vitel cu mazare
Se curata ceapa,morcovii,usturoiul,ardeiul si rosiile se spala.Se taie marunt dupa placul fiecaruia toate aceste legume si se calesc in ulei de masline.Se lasa timp de 10 minute la foc potrivit amestecand continuu.Se adauaga cuburile de carne de ...
 Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos) Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)
Ciupercile se spala,se usuca si se taie felii.Amesteca carnea cu oul batut,pesmet,mustar,sucul de lamaie,verdeata,sare si piper.Amesteca bine,pune pesmet dupa plac.Formeaza chiftelele si frigele in unt si ulei de masline,scoate pe o hartie ...
 Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok
Cu o zi inainte de pregatire, prepelitele se pun intr-un bol si se acopera cu iaurtul si condimentele pentru pui. Se acopera vasul si se lasa peste noapte pentru a fragezi carnea si a-i conferi savoare.A doua zi, se scot prepelitele din bait si se ...
 Mazare in vin si bacon cu oua romanesti Mazare in vin si bacon cu oua romanesti
Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pune la calit in ulei la foc mediu.Se adauga baconul si carnea se condimenteaza cu vegeta,boia optional,piper,se amesteca si se lasa putin.Se adauga rosiile tocate fara pielita,se lasa putin si se pune ...
 Mancare de varza alba cu carne de porc Mancare de varza alba cu carne de porc
Carnea se taie in bucati potrivite.Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt.Punem putin ulei la incins apoi adaugam bucatile de carne pe care le prajim bine pe toate partile, apoi adaugam ceapa si amestecam bine sa se caleasca si ceapa. ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.Rosiile se spala,se taie bucati,se pun la fiert in putina apa rece cu un praf de sare.Dupa ce au fiert se trec prin sita,iar sucul obtinut se pune separat la fiert si se ...
 Copane de curcan cu citrice si cartofi natur Copane de curcan cu citrice si cartofi natur
Pregatesc o compozitie pentru marinata.Pun 1 lingurita de curry,1/2 lingurita de rozmarin,1/2 lingurita oregano,1/2 lingurita de tarhon uscat,2 sau 3 lingurite de mustar clasic,2 sau 3 linguri de vin alb si la urma adaug uleiul de masline 3 sau 4 ...
 Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si ...
 Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se ...
 FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si ...
 File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' ) File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )
Fileul de berbecut se spala, de taie feliute de cca 3 cm grosime, se pipereaza si se sareaza.Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Uleiul de masline se pune in tigaie, si se incinge putin dupa care se pun ...
 Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa.. Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..
Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar de vin rosu pentru doua ore la frigider.Curatam ciupercile champignion, le spalam si apoi le punem in tava, cu cascavalul ras in fiecare ...
 PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI
Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se ...
 RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE
Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a ...
 Musaca de cartofi Musaca de cartofi
Ceapa se toaca marunt,morcovul se rade;se pun la calit impreuna in uleiCartofii se curata de coaja si se taie felii subtiriCind ceapa este putin colorata,se adaugacarnea,sa ia gust bun,pana se coloreaza,se sareaza si pipereaza,se stinge cu vin,se ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z