SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Cod la cuptor Cod la cuptor
Intr-o tava se intinde untul. Se taie ceapa marunt, pestele se curata si ciupercile se taie in felii. Se pun toate intr-o tava. Se toarna vinul peste acestea si sare. Se tine la cuptor pana este gata. Se serveste cu zeama de lamaie pe ...
 Pastrav cu sos de migdale Pastrav cu sos de migdale
Pastravii se curata, se spala si se dau prin faina amestecata cu piper, marar si praf de mustar. Se stropesc cu zeama de lamaie si se dau iar prin faina. Se prajesc in ulei incins. Migdalele se prajesc separat in unt si se amesteca bine cu vin si ...
 Cartofi prajiti cu masline Cartofi prajiti cu masline
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Cartofii se prajesc pana se rumenesc. Se intorc pe toate partile, se pune usturoiul, rozmarinul si se toarna si vinul. Se pune un capac pe tigaie si se lasa ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Ouale se fierb la foc mic timp 15 -20 de minute. Carnea se taie, astfel incat sa se obtina o “foaie” dreptunghiulara, cu grosimea de aproximativ 1cm. Se Indeparteaza partile grase in exces, apoi se spala, se scurge si se presara carnea cu sare, ...
 Budinca de varza acra Budinca de varza acra
Varza se taie in fasii foarte subtiri, se spala si apoi se stoarce foarte bine. Se caleste in jumatate din cantitatea de grasime si la sfarsit se adauga vinul. Se pune orezul, pasta de tomate si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele si inimile se spala si se taie in jumatati. Se pun la calit in putin ulei, iar deasupra se pune ceapa tocata, ardeii grasi tocati si ei si usturoiul feliute. Se adauga putin apa calda si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e aproape gata se ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
 Ficatei in sos de vin Ficatei in sos de vin
Curata ficatul de pielite, dupa care rumeneste-l in putin unt. La final, condimenteaza-l cu sare si piper. Separat, topeste o lingura cu unt si rumeneste faina. Stinge cu zeama de carne amestecata cu vin, in care adauga o foaie de dafin si putin ...
 Ficatei de primavara Ficatei de primavara
Cureti rosiile si nastureii. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Tai ceapa marunt sau julien si o calesti in ulei incins. Adaugi jumatate din cantitatea de supa, carnea taiata cuburi si un praf de sare. Acoperi vasul si lasi sa fiarba, la toc mic, circa 40 de minute. Adaugi din cand in cand supa pana cand carnea ...
 Tocanita de legume Tocanita de legume
Calesti ceapa taiata solzisori in ulei, pui morcovul taiat rondele si ardeii grasi tocati cuburi. Adaugi o cana de apa si lasi pana se inmoaie putin legumele, dupa care adaugi cartofii taiati felii sau cubulete, dupa preferinta, rosiile din conserva ...
 Tocanita aromata Tocanita aromata
Portionezi carnea, o rumenesti pe toate partile in ulei, adaugi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit si continui calirea inca cinci minute, amestecand mereu sa nu se prinda.Adaugi varza tocata, spalata cu apa calda si stoarsa bine, si continui ...
 Pui umplut si risotto Pui umplut si risotto
1. Carnea de carnati se amesteca cu fisticul maruntit, galbenusul de ou, cimbrul si patrunjelul, tocate marunt. Sare si piper, daca carnea de carnati nu este condimentata. 2. Se ia cu lingura din umplutura de mai sus si se pune pe pulpa de pui, se ...
 TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane) TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)
Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul de pui taiat cuburi. Adaugi o cescuta de apa, lasi sa fiarba. Adaugi ardeii kapia copti, curatati, taiati cuburi.Condimentezi, adaugi vinul,lasi sa ...
 Mix de legume cu piept de pui Mix de legume cu piept de pui
Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste care asezam legumele, condimentele, vinul.Lasam vasul acoperit pe flacara pentru 15-20 minute.Servim cu salata verde si mamaliguta. ...
 Ficatei cu legume si sos de hribi Ficatei cu legume si sos de hribi
Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta'.Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente. Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa. Se da pe flacara pana pentru 10 ...
 Tocanita din ficat de porc Tocanita din ficat de porc
Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul.Cand ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.Servim cu mamaliguta si salata sau ...
 Pui basc cu ardei Pui basc cu ardei
O noua reteta din Turul Frantei, de data aceasta fara faina, in sfarsit, dar tot cu vin. O reteta din Tara Bascilor, din partea franceza a acesteia, mai precis din Navarra. Caravana turului a trecut pe acolo in etapele grele din Pirinei, cand au ...
 MANCARE DE VINETE CU CARNE MANCARE DE VINETE CU CARNE
Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece.Dupa ce se ia toata spuma se adauga un morcov taiat in 4 felii pe lung si o ceapa taiata in patru bucati si se lasa la fiert la foc mic. Se poate fierbe si in oala sub presiune.Vinetele se spala,se taie ...
 Carbonada (mancare flamanda din carne de vita) Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)
Carbonada – un fel de mancare specific regiunii flamande a Belgiei, foloseste un ingredient special - berea. Reteta am primit-o de la o buna prietena, Iulia. Am adaptat reteta bucatariei romanesti. Am mai scos din zahar si am inlocuit turta dulce ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z