SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita ca sa se patrunda bine. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se frige apoi in tava in care s-au incins doua linguri de untura. Dupa ce se patrunde ...
 Tocanita de inimi si pipote de pasare Tocanita de inimi si pipote de pasare
Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min, se adauga putina apa si se lasa la prajit in continuare. Apoi se adauga o jumatate de pahar de vin, se continua prajirea si iar se adauga apa, apoi ...
 Gratar din ceafa de porc Gratar din ceafa de porc
Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa, usturoi. Asezi pe grill sau pe gratar, intorci sa fie rumena uniform pe ambele parti. Servesti cu garnitura de legume in prealabil fierte, gratinate ...
 Escalop din carne de porc cu bureti de padure Escalop din carne de porc cu bureti de padure
Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu ...
 Tocanita de vitel. Tocanita de vitel.
Se lasa intr-o forma de yenna carnea la macerat cu o cana de vin rosu,o lingura de sos soia,sare piper boabe si o frunza de dafin.Toate aceste ingrediente se lasa cel putin 8 ore la macerat(fezandat),inainte de a o pregati.A doua zi spalam carnea de ...
 Jambon cu varza calita Jambon cu varza calita
Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se ...
 Friptura de vita marinata Friptura de vita marinata
Probabil retetele postate anterior sunt deja un indiciu asupra preferintelor mele si ale familiei mele fata de carnea de vita. Intr-adevar, noua ni se pare cea mai savuroasa dintre toate carnurile, la care se adauga beneficiile de a fi si foarte ...
 TOCANITA DE CIUPERCI TOCANITA DE CIUPERCI
Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se fierb la foc mic, se mai adauga sare, piper, cayenne pepper si vinul. Se mai fierbe un pic si se face un pic de dresatura cu 2 linguri faina si smantana ...
 TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU
Carnea de porc se spala,se zvanta si se taie cubulete.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline si se adauga carnea ,vinul rosu si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana incepe sa scada sosul.Daca este nevoie se mai adauga vin.Se fierbe numai ...
 Carne marinata in vin Carne marinata in vin
Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,Bucatile de carne se ...
 Jumari de fleica cu ciuperci Jumari de fleica cu ciuperci
Se taie fleica in jumari potriviteSe taie ceapa si se caleste. Apoi se adauga jumarile peste care se toarna vin si putina apa. Se calesc sub capac. Se urmareste cand scade sosul si se mai adauga apa si vin.Se taie ciupercile felii mai mari si se ...
 Oso-Bucco Oso-Bucco
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si ...
  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Tochitura dobrogeana Tochitura dobrogeana
1.Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.2.Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.3.Se ...
  Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Alma ndegas com pura© de bra colos)
1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte bine.Se fac mingiute care se trec prin restul de pesmet.2)Cãleste usturoiul cu rosiile in uleiul de mãsline.Când sau inmuiat, pune vinul, ...
 Perisoare in sos de ceapa si bulion Perisoare in sos de ceapa si bulion
*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele.*Se amesteca toate ingredientele in ordinea de mai sus , formam perisoarele cu ajutorul unei lingurite pentru a iesii toate aceeasi marime.*Intr-un platou presaram cu ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Vinete umplute cu carne Vinete umplute cu carne
Vanata se spala,se sterge,se taie in jumatate pe lungime si fiecare jumatate se scobeste de miez. Se stropesc cu zeama de lamaie , se presara putina sare pe fiecare bucata in parte si se lasa cca 10-15 minute pentru a se inmuia putin,dupa care se ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.Cand carnea incepe sa isi ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z