SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI
Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta ( in functie de preferinte : in sange, mediu sau bine facut ) .Legumele proaspete se taie in felii sau in bucati mari, se ...
 FRIGARUI MUNTENESTI FRIGARUI MUNTENESTI
Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul se portioneaza in bucati mari( la fel ca ardeiul gras). Ceapa se taie in jumatati.Pe niste bete de frigarui se pun alternativ bucati de ...
 mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar
se taie carnea,carnatii si sunca bucati si se prajeste in ulei.cand incepe sa se rumeneasca se pune vinul si putina sare. si se lasa cateva minute. se aduga ceapa sa se rumeneasca.cand sa romenit se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa sa se ...
 Tigaie picanta Tigaie picanta
1. Legumele curatate si spalate se taie cat mai grob; la randul sau se taie si pieptul de pui in fasii mai mici ( intocmai cum il pregatim pentru puiul shanghai )2. Odata terminata prima operatiune se pune pieptul de pui la prajit intr-o tigaie, pana ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare,  piper, dafinul si ...
 TOCANITA DIN FICAT DE PASARE TOCANITA DIN FICAT DE PASARE
Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;Se adauga vinul si se mai ...
 Tocanita cu ceapa si usturoi verde Tocanita cu ceapa si usturoi verde
Carnea se spala si se taie cuburi,dupa care se pune in uleiul incins,se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa ca se prajeasca.Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde,se taie bucati mai mari si se adauga peste carne.Daca este nevoie ...
 Tocanita de pui cu legume Tocanita de pui cu legume
Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ...
 Aripioare pe Pat de Cartofi Aripioare pe Pat de Cartofi
Mai intai curatam cartofii, ii spalam si ii taiem rondele cu grosime de circa 0.5 cm. Intr-o tava mai adanca punem cele 3 linguri untura (sau circa 150 ml ulei), asezam peste cartofii taiati (cartofi puteti pune mai multi sau mai putin decat e scris ...
 Sarmalute manastiresti Sarmalute manastiresti
Se curata ceapa si se taie nu prea marunt, impreuna cu ciupercile. Se caleste totul in ulei fierbinte. Dupa ce sa aurit ceapa putin se da vasul deoparte la racit. Se trece carnea taiata bucati prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile ...
 tocana de pui tocana de pui
Puiul curatat si spalat se pune in apa clocotita sa fiarba cu morcovul si ceapa taiata in doua.Cand este aproape fiert se scoate din apa, se desface in bucati si se pune intr-o cratita, pe foc in untul fierbinte, se intorc pe amandoua partile in unt, ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.Se da tava la ...
 TOCANITA DE PUI TOCANITA DE PUI
Puiul se taie bucăţi, se sărează şi se pune la prăjit în uleiul încins, după care se scoate în alt vas. În uleiul rămas se pune la prăjit ceapa tăiată felii subţiri, se adaugă boia de ardei şi bulionul, se stinge cu apă şi se ...
 friptura de miel friptura de miel
intr-un castron potrivit se amesteca vinul cu o cana apa si toate condimentele.se pune carnea de miel taiata in bucatele mici si se lasa la macerat 2-3 ore,dupa care se toarna intr-o tava,se adauga uleiul,se acopera cu folie de staniol,se da la ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Puiul se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se inabuse in grasime. Se adauga ceapa si se lasa la inabusit 10 minute, se adauga zeama de lamaie, dupa care se presara faina si se amesteca energic. Se toarna vinul si restul materiilor prime, se ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf. Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati, ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in ulei, apoi se raceste. Carnea si verdeata, curatata, spalata si zvintata si ...
 Stufat cu carne de miel Stufat cu carne de miel
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in ulei cu adaos de apa; se da sare si piper. Cind s-a inabusit se scoate in alt vas. Ceapa uscata se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in sosul de la carne. Se adauga faina ...
 Rulada de carne cu legume Rulada de carne cu legume
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in 4-5 felii groase cam de 0,5 cm. Se bat usor ca pentru snitele, se sareaza, se pipereaza si se lasa deoparte. Restul de carne se trece prin masina de tocat impreuna cu grasimea, ceapa taiata si ...
 Friptura de miel cu slanina la cuptor Friptura de miel cu slanina la cuptor
Se spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½ lingurita usturoi tocat si ulei. Se asaza intr-o tava cu sare, piper si se acopera cu slanina taiata marunt, amestecata cu miezul de piine ...
 Escalop de porc cu ciuperci Escalop de porc cu ciuperci
Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajeste intr o tigaie, in ulei. Dupa prajire se scot intr un vas, se toarna sosul deasupra si se fierbe la ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 30
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z