SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Tocanita cu vitel si ciuperci champignion Tocanita cu vitel si ciuperci champignion
Carnea taiata cubulete, se pune in uleiul incins si se prajeste putin apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt si se mai prajesc si ele.Se adauga sarea si piperul si faina in ploaie. Se mesteca ca sa nu se prinda pana prinde o ...
 RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME
Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa omogena.Carnea tocata amestecata se pune pe o ...
 Pui shanghai Pui shanghai
Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul,vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul . Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare. Punem o tigaie cu ulei de palmier ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.Dovleceii i-am spalat, le-am scos ...
 Vita Bourguignon Vita Bourguignon
Carnea se taie cuburi, se da prin faina si se prajeste in unt si ulei pana se rumeneste apoi se da deoparte. In aceeasi oala (chiar daca s-a ars putin) se calesc legumele taiate cuburi mai mici, apoi se adauga baconul, usturoiul, carnea rumenita, o ...
 Ficatei de pasare inabusiti Ficatei de pasare inabusiti
Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu capac si se adauga ficatei. Se lasa sa se caleasca inabusit. Cand s-au calit, se adauga si ceapa tocata solzisori (sau prazul taiat feiute subtiri), care ...
 Bucatele de pui cu sos soia si cartofi prajiti. Bucatele de pui cu sos soia si cartofi prajiti.
Se spala bine pieptul de pui se portioneaza in bucatele mici,(sau fiecare cum doreste).Toate aceste bucatele se pun intr-un bol peste care turnam sosul soia(fiecare cat doreste).Bagam la frigider pentru 4 sau 5 ore la marinat.Separat curatam ...
 Carnita de porc cu ciuperci Carnita de porc cu ciuperci
Carnea de porc condimentata cu piper negru, sare, cimbru, coriandru, se taie cuburi si se pune in cratita cu ulei. Se prajeste in sucul propriu pe ambele parti si dupa aceea adaugam vinul. Carnea fierbe in vin pana acesta se evapora. Atunci adaugam ...
 Tocanita de ficat Tocanita de ficat
Se taie ficatul felii, se trece prin faina si se prajeste. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata felii si usturoiul taiat marunt, se adauga supa si vinul si se fierbe cateva minute. Se curata rosiile de coaja si se adauga taiate cubulete. Se taie ...
 MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE
Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin si se soteaza la tigaie pe o parte si pe alta, pana cand capata culoarea aurie ( sau in functie de preferinte).Se scoate separat. In tigaia unde s-a ...
 pui cu masline pui cu masline
Se ia un pui, se imparte in 8 bucati. eu prefer sa-l fac din pulpe superioare si inferioare si aripi, bucatelele care seamana cu pulpita. eu le curat de piele, dar asta e este dupa gust. se pune ulei de masline intr-o tigaie mare, se rumenesc. Se pun ...
 Friptura surpriza Friptura surpriza
Pulpa de porc se spala bine si se desfasoara cu cutitul ca si cum ar fi o foaie de hartie(nu trebuie sa fie mai groasa de 1 cm),se presara cu sare cimbru,piper,paprika si se da la frigider 15 minIntre timp se taie ceapa julien(feliute) ,ciupercile la ...
 rasol de vita cu sos de rosii rasol de vita cu sos de rosii
Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete. Uleiul se pune intr-o cratita la incins.Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca . Cand s-a rumenit se adauga paharul ...
 pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur
Se taie pulpa feli se pune in tava apoi se pune usturoiul sare ,piper,foi de dafin,busuiocul,vinul si uleiul.Se pune apa pana la jumatatea carnii apoi se pune folie peste tava si se baga la cuptor 2ore.Luam folia si mai lasam pana se rumeneste(din ...
 Sarmale cu carnati si afumatura Sarmale cu carnati si afumatura
Veti spune ca sarmalele mele sunt la fel ca ale altor gospodine..poate..dar eu nu stiu de fapt sa fac sarmale;le prestez doar anual,ies niste monstri sarmalosi,dar infinit mai gustoase decat ce mananc in vizite la prietene.Varza o aleg,spal ...
 Rasol de porc la cuptor Rasol de porc la cuptor
Se pun la fiert ciolanele impreuna cu rasolul. Cand sunt aproape gata se scot se lasa la racit 10 min., apoi se maseaza fiecare bucata in parte cu pasta rezultata din usturoi, ulei, vin, sare si piper, apoi se baga la cuptor 30 min.Se servesc cu ...
 Pulpa de Rata Confiata Pulpa de Rata Confiata
Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera ...
 Copane cu cartofi la cuptor Copane cu cartofi la cuptor
Spalati copanele si le asezati in tava, curatati cartofii de coaja si ii taiati cubulete, ceapa taiata solzisori, morcovul rondele, iar telina o lasati intreaga, un catel de usturoi (am uitat sa-l pun la ingrediente), patrunjelul, uleiul, vinul, apa, ...
 Antricot de porc cu legume la cuptor Antricot de porc cu legume la cuptor
Reteta se prepara in 2 etape1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 28
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z