SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Tochitura Tochitura
Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur ...
 Papricas de vita Papricas de vita
Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Mancare de telina cu pui Mancare de telina cu pui
Telina si morcovul se curata de coaja,se spala , se taie cubulete, se prajesc putin (se rumenesc) in ulei de masline si se scot pe hartie absorbanta.Pulpele se spala bine, se zvanta, se prajesc putin (se rumenesc) si se scot tot pe hartie absorbanta ...
 Tocanita de pui deosebita Tocanita de pui deosebita
Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa.Carnea o dau in putina faina si prajesc intr-o tigaie grea in care am incalzit 2 linguri de ulei de masline.Le prajesc putin pe toate partile.In aceiasi tigaie dupa ce-am ...
 Ragout de vita Ragout de vita
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul ...
 Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera) Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)
Se pune limba la fiert impreuna cu ceapa, prazul,morcovii si foile de dafin,se pune apa de trei degete deasupra limbii. Se lasa la fiert cca.doua ore, poate chiar mai mult, asta depinde de cit de tare e, oricum o incercati si daca la partea din spate ...
 Spanac cu carne de porc Spanac cu carne de porc
Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.Cand ceapa a devenit moale am ...
 Muschi de vitel cu vinete marinate Muschi de vitel cu vinete marinate
Vinetele:Vinetele le taiem in 4 pana aproape de cotor.Le prajim in ulei incins pana se rumenesc si devin crocante.Le punem in marinata cel putin 3 ore.Marinata:In 250 ml de apa punem otetul,sarea,piperul,piperul boabe si usturoiul tocat ...
 Polpettone(rulada cu carne) Polpettone(rulada cu carne)
In primul rand pune varza(spanacul sau brocoletti)la fiert si apoi la scurs.Se amesteca carnea cu 2oua,putin pesmet,sare,piper apoi se intinde pe o hartie de copt si se adauga sunca presata,varza,mozzarella si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de ...
 Cotlet de porc marinat Cotlet de porc marinat
Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Pui cu cartofi la tava Pui cu cartofi la tava
Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele de ardei gras si telina, verdeata, sare, piper, paprika. Asezati puiul intreg si introduceti in el bucati de morcov, ardei, telina si cativa ...
 Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui cu legume la cuptor
Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Pulpele se spala si se taie in doua, apoi se condimenteaza cu concentrat, piper si paprika.Intr-o tava mai adanca puneti legumele si ...
 Jambon la tava cu cartofi Jambon la tava cu cartofi
Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce a prins putina crusta, se intoarce si se mai lasa 3-4 minute la prajit.Intr-o tava emailata sau vas Jena puneti un pat de felii de rosii, bastonase ...
 Stofvlees(Tocanita de carne de vita) Stofvlees(Tocanita de carne de vita)
Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din comert,de la mine din gradina si semintele de la tatal meu,are alta aroma,asta cei din strainatate o stiu sigur)si un paharut,de ala de rachiu,de bere ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Rasolul de porc cu varza calita Rasolul de porc cu varza calita
Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas. Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in ...
 Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto) Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto)
1)Condimenteaza costita cu putina sare,piper,pasta de ardei si usturoiul tocat.Se lasa la rece cel putin 1 ora.2)Intr-o tigaie antiaderenta pune uleiul la incalzit,adauga costita si carnatul, lasa sa friga cateva minute la foc mediu.Adauga ceapa ...
 Perisoare cu sos de usuroi Perisoare cu sos de usuroi
Se prepara perisoarele din carne , ou, morcov ras ,ceapa rasa,sare si piper. Se pun sa se opareasca in apa cu "Delikat"( nu trebuie sa fiarba in apa ci doar sa se opareasca putin 5 minute)Se pune usturoiul taiat marunt sa se rumeneasca in putin ulei, ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z