SiteDeBucate » franzela

Retete cu franzela

 Vinete umplute cu carne de porc Vinete umplute cu carne de porc
Cureti bine de pieliti, carnita de porc si o spali sub jet de apa rece si o treci prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata in apa si stoarsa bine. ...
 Piept de caprioara umplut cu ficat Piept de caprioara umplut cu ficat
Este un preparat ce nu se consuma in fiecare zi, el pretandu-se a fi gatit cu ocazia unei aniversari sau a unei petreceri memorabile. Obligatoriu la acest deliciu este un pahar de vin rosu cat mai vechi ! ...
Gulii umplute
Guliile umplute sunt un aperitiv cald foarte aromat, care va face senzatie, fiind mult mai putin cunoscut in randul aperitivelor. ...
Chiftelute in sos de iaurt
Chiftleutele pot fi preparate si altfel decat in mod obisnuit si pot fi servite si in combinatie cu sosuri ca si aperitiv, nu neaparat pe platou, impreuna cu alte preparate sau gustari reci. ...
 Pui cu usturoi Pui cu usturoi
Daca vreti ca puiul sa primeasca o aroma deosebita si in acelasi timp foarte sanatoasa, apelati la usturoi. Pe langa ca acesta merge de bine alaturi de pui, taiand gustul sec al puiului, este si foarte sanatos si recomandat in dieta noastra zilnica. Chiar daca va temeti de mirosul de usturoi dupa mancare, nu ezitati sa pregatiti pui cu usturoi. Alegeti o zi de duminica, atunci cand nu sunteti nevoite sa iesiti din casa. Faceti-va aceasta placere pentru ca cu siguranta nu veti regreta. ...
Galuste de stiuca cu smantana
Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. ...
Piure de ciuperci
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felioare subtiri si se se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt in uleiul bine incins. ...
Piure de conopida
Se curata, se spala si se fierbe conopida.Se inmoaie franzela in lapte si se trece prin masina de tocat/blender impreuna cu buchetele de conopida fiarta. ...
 Tartine calde rapide Tartine calde rapide
Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Chiftelute Chiftelute
Se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,se formeaza chiftelutele ,se trec prin pesmet sau faina si se prajesc in baie de ulei. ...
 Budinca din creier Budinca din creier
De obicei fac acest fel, cand pregatesc creier pane, si atunci imi raman o gramada de bucatele mici de creier. Acesta se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, apoi se stecoara si se da la rece.Ceapa taiata marunt se caleste in unt si putina apa pana se ...
 Cutiuta din paine crocanta Cutiuta din paine crocanta
Se ia bagheta de paine, se taie la capete, apoi se decupeaza un capac dreptunghiular in mijloc, se coate miezul .Se amesteca miezul cu un ou batut si verdeturi, sare si piper, se umple cutiuta de paine.Apoi adaugam alternand felii de speck uscat ...
 Friganele aromate cu dulceata de cirese Friganele aromate cu dulceata de cirese
se bat ouale cu laptele si aromele iar painea se feliaza. se trec feliile de paine prin amestecul de ou si apoi se rumenesc in putin ulei incins.se servesc fierbinti cu dulceata de cirese sau de care iti place mai mult. o minunatie! pofta mare! ...
 Prajitura cu blat din paine si cu zmeura Prajitura cu blat din paine si cu zmeura
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Painea se rupe in bucati mici si se amesteca cu galbenusurile,laptele,iaurtul si esenta, apoi se adauga si albusurile si se amesteca usor,de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt ...
 Icre de crap cu ceapa Icre de crap cu ceapa
Icrele se pun intr-o farfurie si cu o furculita se zdrobesc bine. Se soarce o jumatate de lamaie si se adauga jumatate din sucul stors peste icre si se mai bat putin cu furculita. imediat se vor lega si se vor deschide la culaore. sucul de lamaie le ...
 Paine cu usturoi si patrunjel Paine cu usturoi si patrunjel
Se taie franzeluta feliute ,dar nu chiar pana jos de tot Untul se omogenizeaza bine cu praful de usutroi ,patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat foarte marunt pana devine cremos Se ung feliutele de paine cu crema de unt ,se infoliaza bine in ...
 Budinca cu ciuperci Budinca cu ciuperci
Pentru inceput taiem si calim ceapa. Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul si amestecam usor. Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Tartine cu branza si ceapa verde Tartine cu branza si ceapa verde
Cascavalul ras se amesteca bine cu ceapa verde taiata in bucati mici, cu smantana si maioneza.Dupa ce se leaga se pune usturoiul strivit si se adauga putin piper. Painea se taie pe lung in jumatate. Pe o jumatate se pune compozitia. Painea se ...
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu franzela
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z