SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Se face aluatul, din ingredientele amintite, se lasa aluatul sa se odihneasca cca 20 minute. Dupa aceea se fac din el 5 foi, care se coc pe spatele tavii (presarata cu faina), la foc mijlociu cca 10 minute. Nu trebuie sa-si schimbe culoarea. Se lasa, ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta. Se ia de pe foc, se adauga margarina, nucile si stafidele. Se amesteca bine, se adauga biscuitii sfaramati in mana si esentele.Se tapeteaza ...
 Tiramisu semi-rapid Tiramisu semi-rapid
Pentru blatul pandispan am batut albusurile spuma, am adaugat galbenusurile frecate cu zahar si zahar vanilat, la urma faina cernuta si am amestecat totul incet cu lingura de lemn.Am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 30-40 min (se testeaza cu ...
 NEGRESA NEGRESA
Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si ...
 PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE
Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 minIntre timp se pregateste crema:se ameasteca ...
 Rulada Andreea Rulada Andreea
Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura de zahar, se amesteca si se adauga faina incorporandu-se usor. Se intinde pe hartie de copt si se coace la foc foarte mic. Crema: Praful de budinca se ...
 Prajitura Irinel Prajitura Irinel
Blat 1:Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul, la care s-a adaugat oul, faina si pudra de cacao. Se face un aluat care se imparte in doua, se intinde doua foi pe fundul unei tavi unsa cu unt si ...
 Prajitura cu amidon si banana Prajitura cu amidon si banana
Blatul;se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu putina sare se adauga zaharul si se mixeaza incontinuare pana se topeste zaharul,adaugam galbenusurile unul cate unul si amestecam cu telu sau o spatula de lemn.La sfarsit se pune ...
 Cremsnit Cremsnit
Din lapte si pudding am preparat budinca conform instructiunilor de pe plic. Am mai adaugat la budinca: zahar vanilat, 3-4 linguri zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie si margarina.Am lasat crema sa se raceasca putin, apoi am pus-o peste prima ...
 Tort cu visine in forma de inima Tort cu visine in forma de inima
Blatul:Se bat spuma albusurile cu apa adaugata la inceput. Cand sunt batute bine s adauga zaharul(8 lg) si apa.Galbenusurile batute cu 8 lg zahar, 5g ulei, esenta de vanilie.Galbenusurile se pun peste albusuri putin cate putin. Apoi se adauga faina ...
 Muffin cu coacaze rosii Muffin cu coacaze rosii
Spalam coacazele si ii lasam sa se curga, apoi, cu ajutorul unei furculite scoatem boabele de coacaze de pe ciorchine. Punem boabele intr-un vas, presarim cu 1/3 din zahar si o punem la o parte. Topim untul sau margarina intr-o cratita si lasam sa se ...
 Prajitura a Cameliaa Prajitura a Cameliaa
Pt.cantitatile astea,folosesc o tava cu diametrul de 38 cm.1 Facem pandispanul:albusurile celor 8 oua(galbenusurile le pastram intr-un bol,presarate cu f.putina sare) se bat,bine;punem zaharul si 1 lingura de zeama de lamiie si batem in ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Batem bine ouale intregi cu zaharul.Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.La sfarsit adaugam vanilia, nuca de cocos si fulgii de ciocolata.Amesteca usor.Ne va iesi un aluat moale pe care ...
 Semilune insiropate Semilune insiropate
Pentru blat : se separa ouale.Se bat albusurile cu zaharul apoi se adauga galbenusurile,uleiul,esenta, praful de copt amestecat cu faina si se amesteca usor.Ne va iesi un aluat ca de chec pe care il vom coace 20-25 minute in tava de la aragaz- unsa ...
 Rulada cu crema de vanilie Rulada cu crema de vanilie
Pentru foaie:Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine cu mixerul albusurile cu zaharul apoi adaugam galbenusurile si faina si amestecam usor.Asezam hartie de copt in tava de la aragaz si turnam compozitia de rulada. Coacem apoi 8-10 minute la foc ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Mai intai pregatim umplutura.:Se rad merele si se pun la calit impreunacu uleiul si zaharul.Cand s-au inmuiat se opreste foculsi se adauga scortisoara si stafidele.Pentru blat facem asa:Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine albusurile cu ...
 Tarte cu fructe Tarte cu fructe
Untul se lasa sa se inmoaie si se freaca cu zaharul, se adauga ouale, bicarbonatul stins, laptele, coaja de lamaie si zaharul vanilat apoi faina cat cuprinde. Aluatul obtinut se lasa la rece cateva ore (e mai indicat sa se faca seara si se lasa peste ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Peste visinile fara sambur se pun 2 lg de zahar si se lasa pana faci compozitia.Untul il bati spuma, apoi separi albusurile de galbenusuri.Peste galbenusuri pui putin zahar si le bati cu mixerul.Se bat bine. Apoi se adauga zah. van., praf de copt ...
 Savarina neagra, readaptata Savarina neagra, readaptata
Am taiat bucata de cozonac dupa a mea dorinta, dar nu mult mai mare decat o prajitura obisniuta, am insiropat bine bucatile cu un sirop astfel preparat: am topit 1 lingura de zahar, am caramelizat usor, am stins cu 1 cana de apa(cam 250 ml), am ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 123
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z