SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina

 Desert cu mere si castane Desert cu mere si castane
Se curata metele de coaja si de cotor.Se aseaza intr-un vas de sufleu uns cu putin unt. Se umplu la mijloc cu miez de castane coapte si cu miez de nuci. Se face un aluat din oua batute, zahar, unt si la final faina cu praful de copt.Se toarna peste ...
 Tort cu ciocolata si mascarpone Tort cu ciocolata si mascarpone
Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bat in continuare pana devin lucioase, ca la bezea. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom, apoi se toarna peste spuma de albusuri amestecand usor. Incorporam ...
 Tort Rusesc Tort Rusesc
Se prepara blatul alb cu nuca.Se freaca bine cele 3 galbenusuri cu jumatate din cantiatea de zahar si praful de sare pana isi dubleaza volumul.Apoi se bat albusurile spuma,se adauga restul de zahar,treptat,batand pana se intareste.Se adauga peste ...
 Tort / inima cu mousse de mure si crantz Tort / inima cu mousse de mure si crantz
Blatul: Galbenusurile cu apa, uleiul, zaharul, vanilia si coaja de lamaie se bat pana se topeste zaharul. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si in final albusurile batute spuma tare. Se coace blatul pana trece testul cu scobitoarea. ...
 Tort botez (2) Tort botez (2)
Cu o seara inainte pregatim fondatul astfel: Topim la baine-marine bomboanele cu o lingura de apa, apoi incepem si framantam cu zahar pudra pana devinde ca o coca, o invelim intr-o folie si o dam la frigider peste noapte. Pregatim blatul astfel: ...
 Bavareza cu mar Bavareza cu mar
Merele se curata de seminte si coaja apoi se taie bucati mai mici. Se pun intr-o cratita se toarna apa  cat sa le acopere si se lasa sa fiarba pana cand se imoaie bine, cand sunt aproape gata se pune zaharul. Cand sunt gata se scurge zeama si se ...
 Tort ,,Mihaela,, Tort ,,Mihaela,,
Se prepara blatul : se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina cernuta si esenta de vanilie. Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili cu diametrul de 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt. se coace blatul cam ...
 Tort M&G Tort M&G
Se dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la portocala, dupa care se pun pe foc si se amesteca cu ...
 Panna cotta Panna cotta
Puneti gelatina la inmuiat in laptele rece si lasati circa 5 minute sa se inmoaie. Intre timp se pune frisca si zaharul pe foc nu trebuie sa le lasam sa fiarba ci doar sa se incalzeasca, cand da semne ca incepe sa fiarba se pune repede laptele si ...
 Jeleu de vin Jeleu de vin
Se fierbe vinul cu zaharul si vanilia. Dupa ce da cateva clocote se da la o parte si se adauga gelatina dizolvata in cateva linguri de apa calda. Se strecoara totul prin sita deasa, se toarna in forma si se pune la gheata. Se scoate din ...
 Prajitura cu mandarine Prajitura cu mandarine
Bateti albusurile spuma, adaugand din cand in cand cate 1 lingura apa rece. Cand spuma se tine bine de tel, adaugati treptat zaharul si zaharul vanilat. Bateti spuma in continuare, pana cand este foarte tare. Amestecati faina cu praful de copt. ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Gelatina se lasa la inmuiat aproximativ o jumatate de ora. Se formeaza un amestec din: lapte, oua, zahar si gelatina inmuiata in prealabil in apa. Compozitia se fierbe la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi de vasul in care se ...
 Bavareza din lapte si fistic Bavareza din lapte si fistic
Puneti in apa rece gelatina la inmuiat, pentru 10 minute. Opariti fisticul cateva secunde, scurgeti-l apoi si curatati-l de pielita maronie. Puneti fisticul curatat pe un servet pentru a se absorbi toata apa si apoi zdrobiti-l mai mare. Puneti ...
 Prajitura cu alune si frisca Prajitura cu alune si frisca
Amestecati bine 2 oua intregi si 4 galbenusuri cu 130g zahar. Adaugati albusurile batute spuma, alunele macinate, faina, praful de copt, scortisoara si turnati intr-o tava unsa si tapetata. Coaceti blatul la foc potrivit, 35-40 de minute. Inmuiati ...
 Prajitura cu portocale si fistic Prajitura cu portocale si fistic
Taiati portocalele bine spalate in rondele subtiri. Fierbeti apa si zaharul timp de 2 – 3 minute pentru a obtine un sirop. Puneti rondelele de portocale in acest sirop, reduceti focul la foarte, foarte mic si lasati-le sa fiarba pana cand siropul ...
 Prajitura cu mandarine Prajitura cu mandarine
Bateti albusurile spuma, adaugand din cand in cand cate 1 lingura de apa rece. Cand spuma se tine bine de tel, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se bate spuma in continuare, pana cand este foarte tare. Se amesteca faina cu si praful ...
 Tort sarlota de fructe Tort sarlota de fructe
Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece( se poate folosi si frisca la plicuri). Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic, amestecind tot timpul, ...
 Deliciu cu grepfruit si lamaie Deliciu cu grepfruit si lamaie
Unge si tapeteaza cu hartie pergament o forma rotunda cu diametrul de 20 cm si cu baza detasabila. Pregatiti astfel blatul: topiti untul intr-o tigaie si amestecati in el biscuitii pisati si zaharul. Asezati amestecul pe fundul tavii, faceti un ...
 Tort cu gem de caise Tort cu gem de caise
Gelatina se pune la inmuiat in lapte intr-o cratita timp de cateva minute si apoi pe foc pana se dizolva. Nu trebuie sa o lasati sa dea in fiert. Se adauga branza dupa ce se ia de pe foc si se amesteca foarte bine. Se pune un rand de piscoturi ...
 Jeleu de fructe de padure Jeleu de fructe de padure
Gelatina se pune la inmuiat intr-o cana de apa, apoi se pune la bain- marie pana se dizolva complet. Se lasa putin la racit. Intr-un vas se toarna sucul si apa si se amesteca bine. Se adauga fructele decongelate si gelatina. Se vantura putin ca sa ...
1-1011-2021-25
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z