SiteDeBucate » gelatina

Retete cu gelatina

 Piftie din carne de curcan Piftie din carne de curcan
Un preparat usor si sanatos care ar putea deveni preferatul familiei in orice anotimp .Piftia poate fi pregatita din carne de pui, curcan sau porc. si deasemenea poate fi asezonata cu diferite legume dupa fantezia fiecareia dintre noi ! ...
 Aperitiv picant cu rosii si telemea Aperitiv picant cu rosii si telemea
Este ideal ca atunci cand ai invitati mai multi sa ii intrebi dinainte care le sunt preferintele sau te pregatesti tu din timp cu toate tipurile de aperitive, astfel incat sa nu dai gres. ...
Mousse de ciocolata
Orice masa trebuie sa se incheie fastuos cu un desert de inalta clasa ! Spuma de ciocolata usoara si delicioasa , face parte cu siguranta din aceasta inalta clasa si daca nu ai descoperit- o pana acum, am sa te ajut eu ! ...
Tort diplomat
Preparare blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si apoi se pune faina si vanilia. Compozitia se toarna intr-o cratita(4l) unsa bine cu ulei, peste care se aseaza o coala alba. Se desprinde blatul de coala cat este cald. ...
Pastravi in aspic
Se fierb pastravii ca pentru rasol si se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert. Se scurg, se aseaza la rand pe o farfurie lunga. ...
Scufita Rosie
1.Se aseaza piscoturile pe fundul si pe lateralele unei forme de prajitura din metal.Se pune cantitatea de gelatina in lapte caldut si se lasa sa se umfle. ...
Jeleu de fructe
Se taie fasiiute subtiri fructele si se presara cu zaharul.Se scurge zeama pe care o lasa. se incalzeste si se topeste in ea gelatina. ...
Jeleu delicios de fructe la microunde
Feliile de portocala despielitate se taie bucati. Bananele se taie rondele. ...
 TORT DE CAPSUNI CU FISTIC TORT DE CAPSUNI CU FISTIC
u (12 felii/1 ora) 1.Se taie 2 hartii de copt cu diametrul de 26 cm.Se preincalzeste cuptorul la 100*C. 2.Se prepara blatul:albusurile de ou se bat spuma cu putina sare si cu sucul de lamaie se pune pe bain-marie ,batand mereu cu telul.Si ...
Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata
Blaturi: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa ...
Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Blat: Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile ...
 Tort cu capsuni Tort cu capsuni
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi. Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos. Intr-un bol mixam ...
 TORT CU CAPSUNI TORT CU CAPSUNI
Am pregatit crema de capsuni cam asa: am fiert laptele.intr-un bol am pus budinca,8 linguri de zahar si 3 linguri de faina ,le-am amestecat apoi am adaugat putin lapte rece si am amestecat cu telul.peste laptele fiert am adaugat aceasta compozitie si ...
 Tort inimos cu frisca si ciocolata Tort inimos cu frisca si ciocolata
Pentru blat am folosit ingredietele de la prajitura Krem a la krem. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ...
 Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
pt.blat : Ciocolata si untul se topesc, dar separat. Albusurile se bat spuma cu 50 gr. zahar. Galbenusurile se bat spuma si ele cu restul de 50 gr. zahar.In amestecul de albusuri se incorporeaza galbenusurile, untul topit, ciocolata topita si varful ...
 Tarta de capsuni Tarta de capsuni
  Se amesteca ingredientele pentru blat cu mixerul pana se dizolva zaharul. Intr-o forma cu peretii detasabili pe care o ungem cu margarina RAMA si o presaram cu faina punem compozitia si o bagam la cuptorul incins la 200 grade pentru ...
 Tort cu 3 feluri de mousse de ciocolata Tort cu 3 feluri de mousse de ciocolata
Pt. blat : amestec migdalele/nucile macinate praf, cu 60 gr. zahar pudra + cacao. Bat albusurile spuma cu 40 gr.zahar pudra + vf.sare.Se toarna amestecul de migdale?nuci peste albusurile batute si se amesteca usor cu lingura/spatula.Punem in forma ...
 Tort cu zmeura si branza Tort cu zmeura si branza
Se amesteca ingredientele blatului , pana devin o pasta omogena. Se aseaza pe fundul unei tavi cu peretii detasabili si se niveleaza. Componentele cremei se bat pana devin o crema spumoasa. Se adauga gelatina dizolvata in apa fierbinte si se ...
 Tort diplomat cu fructe exotice Tort diplomat cu fructe exotice
Se pune intr-o cratita pe foc laptele, zaharul si oul si se firb pana se incheaga putin,se ia de pe foc, se amesteca cu gelatin, iar cand se raceste bine se adauga frisca, vanilia si fructele taiate cubulete. Se pun intr-o cratita speciala de tort ...
 Bavareza in trei culori Bavareza in trei culori
Punem gelatina in apa la inmuiat pentru 10 minute, numai 1 plic, apoi o dizolvam in bain marie. ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gelatina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z