SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina

 Tarta cu agrise Tarta cu agrise
Amestecati faina, zaharul si sarea pe planseta, apoi adaugati untul. Framantati un aluat nisipos, cu varful degetelor doar. Aluatul pare in final granulos. Incorporati galbenusul, amestecati ingredientele de cateva ori si inveliti aluatul intr-o ...
 Crema amaretto Crema amaretto
Se dizolva gelatina in lichiorul rece , apoi compozitia se pune la foc foarte mic pana se dizolva bine gelatina.Se da deoparte. Ouale se amesteca intregi cu zaharul pudra si vasul se pune la bain-marie pana ce crema se ingroasa.Cand s-a racit se ...
 Prajitura cu alune Prajitura cu alune
Foaia de pandispan cu ciocolata se taie in doua, pe orizontala, la 2/3 din inaltime. Crema de alune se freaca cu romul si zaharul tos. Frisca se bate spuma tare si se incorporeaza in crema, apoi se stabilizeaza cu gelatina dizolvata (vezi indicatiile ...
 Gelatina din suc de fructe Gelatina din suc de fructe
Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitatii o presezi. Vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zahar. Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml apa. Dupa ce a fiert, strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu sucul indulcit. Inmoi ...
 Desert cu caise Desert cu caise
Bati iaurtul cu zaharul, cu un plic de gelatina inmuiata in prealabil, cu o esenta de vanilie si il dai la rece.Cureti caisele de coaja si le mixezi.Pui gelatina ramasa la inmuiat in zeama de compot pentru circa 15 minute, o dizolvi pe foc, o lasi la ...
 Jeleu de cirese cu rozmarin Jeleu de cirese cu rozmarin
Ciresele se spala, se curata de samburi, se taie jumatati si se scurg de apa, pastrandu-se si sucul scurs. Gelatina se topeste in apa calduta. Se amesteca sucul de cirese cu sucul scurs, cu sucul de lamaie si cu vinul rosu, se adauga zahar (in ...
 Sarlota de capsuni cu frisca Sarlota de capsuni cu frisca
Gelalatina se scufunda in apa rece. Jumatate din capsuni se zdrobesc piure, iar restul se taie bucati mici.Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza treptat frisca , iar branza se amesteca cu piureul de capsuni.Gelatina inmuiata in apa se ...
 Coronita cu piscoturi Coronita cu piscoturi
Amesteci gelatina in putina apa si o dizolvi pe foc. Pui galbenusurile, sase linguri de zahar si laptele intr-o craticioara pe foc potrivit si amesteci continuu pana se omogenizeaza totul. La sfarsit adaugi gelatina si iei de pe foc. Dupa ce s-a ...
 Desert cu mandarine Desert cu mandarine
Scoti mandarinele din compot si le pui la scurs. Dizolvi intr-un vas gelatina cu trei linguri de compot. Zeama de la o jumatate de lamaie si compotul de mandarine le pui intr-un vas,adaugi gelatina si incalzesti la foc mic fara sa dea in clocot. Lasi ...
 Desert cu inimioare de capsuni Desert cu inimioare de capsuni
Decongelezi capsunile, pastrezi cateva pentru decor, le pasezi pe restul si pui gelatina la inmuiat in apa rece.Incalzesti piureul de capsuni, adaugi zaharul, pui gelatina si mai lasi pana se dizolva aceasta.Torni compozitia intr-un vas de metal in ...
 Orez cu fructe Orez cu fructe
Alegi orezul, il speli si il fierbi in 500 ml apa si 250 ml lapte, impreuna cu zaharul vanilinat.Pui gelatina la inmuiat in 150 ml apa rece. Fierbi la bain-marie laptele ramas, impreuna cu galbenusurile si zaharul, amestecand pana cand se ingroasa ...
 Inimioare cu nuci Inimioare cu nuci
Bati albusurile spuma cu sarea. Adaugi zaharul si bati in continuare pana se intareste bezeaua, in care incorporezi treptat galbenusurile, praful de copt si pesmetul, amestecand usor, de jos in sus.Tai mare nucile, cu un cutit. Tapetezi cu hartie de ...
 Desert vesel Desert vesel
Pui stafidele la inmuiat in apa si dupa o jumatate de ora le scurgi si se stropesti cu esenta de rom. Gelatina o pui la inmuiat in 100 ml apa rece. Intr-o oala cu fundul mai gros pui ouale, zaharul, zaharul vanilat si freci cu o lingura de lemn. ...
 Deliciu cu fructe Deliciu cu fructe
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul, esentele, galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie. Pui praful de copt stins cu putin otet si amesteci usor. Torni aluatul intr-o forma de tort unsa si tapetata si il coci 30 de ...
 Desert cu piersici si mascarpone Desert cu piersici si mascarpone
Amesteci crema de branza cu iaurtul si galbenusurile.Separat se bat albusurile spuma si adaugi treptat zaharul pudra, amestecand continuu.Pui in crema de mascarpone, albusurile batute, zaharul vanilat si gelatina dizolvata in apa calda si omogenizezi ...
 Casata cu branza Casata cu branza
Topiti gelatina in putina apa calduta. Bateti smantana foarte rece pana obtineti frisca din ea. Adaugati zaharul vanilat si mai bateti amestecul 5 minute. Frecati crema de branza cu o lingura de lemn pentru a o fluidiza. Amestecati branza cu frisca ...
 Panna cotta cu miere si portocale Panna cotta cu miere si portocale
Punem gelatina la inmuiat pt minim 10 min.frisca cu miere,zahar si coaja rasa de portocala punem pe foc pana la punctul de fierbere.dam deoparte,lasam 5 minute,strecuram si adaugam gelatina,amestecand pana cand aceasta se topeste.Rasturnam in 4 ...
 Panna Cotta Panna Cotta
1) Se pune intr-o oala la foc smantana, laptele, zaharul si aromele si se amesteca bine ca sa ramana o crema fina.2) Cand amestecul dinainte incepe sa fiarba, se ia de pe foc, dar continuand sa o amesteci. Cand s-a racit un pic, se adauga gelatina si ...
 Prajitura cu capsuni in straturi Prajitura cu capsuni in straturi
Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se piseaza cu ajutorul unei vergele.Intr-un vas se fierbe untul impreuna cu apa si zaharul.Se adauga la biscuitii pisati aseazati intr-un vas de sticla termorezistent si se amesteca bine pentru a se ...
 Tarta si "tartute" cu fructe Tarta si "tartute" cu fructe
Amestecam faina ,zaharul si amidonul,adaugam untul rece taiat in bucatele si-l frecam putin cu faina, adaugam ouale si pesmetul, omogenizam totul, dar fara sa framantam. Invelim aluatul in folie alimentara si-l dam la frigider. Punem 800ml lapte cu ...
1-1011-2021-25
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu gelatina - Pagina 18
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z