SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Prajitura cu visine si ciocolata Prajitura cu visine si ciocolata
Se prepara pe rand compozitia alba, apoi cea cu cacao, astfel: se bat 3 oua intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga esenta de vanilie, jumatate de lingurita de praf de copt  si 3 linguri cu  faina cernuta. Se ...
 Cozonac cu rahat si Finetti Cozonac cu rahat si Finetti
Se pun in cuva masinii de paine ingredientele astfel : faina cernuta, drojdia dizolvata in laptele cald, sarea, zaharul,oul batut bine, margarina RAMA topita lichida si esentele. Se selecteaza programul de framantare si dospire. Aluatul gata crescut ...
 Chec alb si negru Chec alb si negru
preparare chec  Se bat albusurile spuma.  Se adauga zaharul si batem bine tare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, lingura cu lingura. Galbenusurile  se amesteca cu albusurile, amestecand de jos in sus. Se adauga faina, coaja de ...
 Piersici Piersici
Aluatul: Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga  apa, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie, esenta si faina amestecata cu sarea. Se framanta bine sa rezulte o coca potrivit de moale, din care se formeaza mici bile. Se ...
 Pachetele de ciocolata cu gem Pachetele de ciocolata cu gem
Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, alunele de padure macinate, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un alt vas bate untul cu zaharul brun pudra.Incorporeaza apoi oul urmat de smantana si esenta de ...
 Castelul Alexandru Castelul Alexandru
se separa ouale si bate spuma albusurile ,adaugam zaharul si cand s-a incorporat bine adaugam galbenusurile ,uleiul, lingura cu lingura ,apoi adugam faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt si zaharul vaniliat adaugam esenta de ...
 Coronita cu nuca si cacao Coronita cu nuca si cacao
Pentru o reusita a coronitei este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie tinute la temperatura camerei de seara pana a doua zi. Se cerne faina de doua ori, se incalzeste laptele putin si se amesteca cu zaharul si vanilia. Se ...
 Tort "Senzatii tari" Tort "Senzatii tari"
Blaturi de bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana compozitia devine lucioasa si face turturi. Se adauga si esenta. Se imparte compozitia in 2 si se coc 2 blaturi, in tava tapetata cu hartie ...
 Prajitura din foi de napolitane cu doua creme Prajitura din foi de napolitane cu doua creme
Preparam crema 1 astfel: galbenusurile cu zaharul se freaca bine pe baia de aburi( eu le-am facut in oala de lapte cu pereti dubli)pina se ingroasa. Se ia de pe foc si se pune la racit. Dupa ce e rece se amesteca cu untul si zaharul vanilat pina se ...
 Papanasi fierti Papanasi fierti
Se amesteca bine cu o furculita branza cu grisul, 50 g zahar, vanilia si oul. Se lasa deoparte cateva minute. Se pune apa la fiert intr-o cratita mare. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga pesmetul si se prajeste aprox. 5 minute, amestecand din ...
 Tort cu crema ganache si visine Tort cu crema ganache si visine
Blatul 1: Se freaca galbenusurile cu zaharul foarte bine, apoi se adauga ciocolata topita lichida, faina,albusurile batute spuma tare si esenta de rom. Se tapeteaza o forma detasabila de 26 cm pe fund cu hartie de copt unsa cu unt, apoi se ...
 Tort gustos si frumos, pentru printesa din mine :)) Tort gustos si frumos, pentru printesa din mine :))
Preparare crema ciocolata Se fierbe laptele cu zaharul si cu cele 4 linguri de cacao. Dupa ce laptele a fiert se presara faina amestecand intruna cu telul pentru a nu face cocoloase. Se fierbe pana devine ca o smantana. Apoi se pune pachetul cu ...
 Briose cu crema din nuca de cocos Briose cu crema din nuca de cocos
Aluatul de briose: Se separa ouale. Se mixeaza albusurile cu zaharul. Se adauga  galbenusurile, smantana,untul topit, esenta si faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Se amesteca bine cu mixerul. Crema de cocos: ...
 Prajitura cu crema de castane Prajitura cu crema de castane
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi nuca macinata, grisul, esenta si praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie si se da la cuptor pentru aprox. 30 min. ...
 Briose de cacao cu nuca de cocos Briose de cacao cu nuca de cocos
Pentru briose: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana si untul topit. Separat amestecam ingredientele uscate; faina, cacaua si praful de copt. Mixam cele doua amestecuri, bine de tot. Pentru ...
 Tort Amandina Tort Amandina
Blaturile: Se bat bine 6 albusuri, apoi se pun 200 g zahar si se mai bat , dupa care se pun cele 6 galbenusuri amestecate cu 30 ml ulei si 30 ml apa. Se amesteca usor apoi se pune faina 8 linguri  si cacao 20 g Se unge o tava si se tapeteaza cu ...
 Crizanteme cu migdale Crizanteme cu migdale
Cuptorul se preincalzeste la 180C. Tapetam o tava cat mai mare. Drojdia se moaie in laptele caldut cu putin zahar, apoi se amesteca impreuna cu uleiul, ouale si coaja de lamaie. Faina, sarea si restul de zahar se amesteca bine si apoi se incorporeaza ...
 Clatite cu nuca si zahar Clatite cu nuca si zahar
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi sarea, esenta de rom si 2 linguri de ulei . Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa minerala, pana ajungem la consistenta dorita . Punem tigaia la incins ( fara ...
 Tort de clatite Tort de clatite
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi sarea, esenta de rom, coaja rasa de lamaie si 4 linguri de ulei . Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa minerala, pana ajungem la consistenta dorita, apoi stingem ...
 Briose motate cu dulceata de visine Briose motate cu dulceata de visine
Ouale, untul topit si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei. Batem ouale spuma,  împreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Turnam untul usor si batem bine.  Adaugam praful de copt stins si laptele treptat, treptat.  Faina o ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z