SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Clatite pufoase cu branza Clatite pufoase cu branza
Pentru inceput mixam branza cu zahar pana devine o crema fina, adaugam ouale rand pe rand, apoi laptele, faina, praful de copt si esentele si omogenizam bine compozitia. Intr-o tigaie punme putin ulei, lasam sa se incinga si punem 2 linguri din ...
 Tort ,,24,, Tort ,,24,,
Blatul : se bat albusurile spuma tare cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul si apa. Se amesteca ambele compozitii, apoi se adauga cacaoa, faina si praful de copt. Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili cu diametrul de 26 cm. Se coace ...
 Cozonac Pufos Cozonac Pufos
Se pune laptele si apa la fiert impreuna cu zaharul,apoi se bat ouale  cu coaja de la 1 lamaie si esenta de rom.Dupa ce a fiert laptele se pune cate putin peste oua si se amesteca bine.Intre timp se pregateste si drojdia intr-un castron (se pune ...
 Albinita Albinita
Se amesteca  pt foi  zaharul ,laptele,ouale,mierea,untura,bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie pe baia de abur pana isi schimba culoarea,dupa care se lasa la racit.Dupa  ce s-a racit se pune faina ,sa iasa un aluat mai moale(sa nu ...
 Gogosi fragede cu gem de capsuni Gogosi fragede cu gem de capsuni
Drojdia o amestecam cu putin zahar si lapte, amestecam pana se dizolva, punem deasupra putina faina si lasam la dospit 10-15 minute. Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt gata se trec pe sub jet de apa rece, se curata si se paseaza. Restul de faina ...
 Chec marmorat (by ina) Chec marmorat (by ina)
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu un praf de sare.Se pun galbenusurile si se amesteca usor apoi faina,uleiul,zaharul,esenta de rom si  prafu de copt. Se lasa  din compozitie  aproximativ un sfert care se amesteca cu ...
 Savarine Savarine
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat, cam 10 minute, pana se albesc. Se adauga cate o lingura de pesmet si se incorporeaza bine. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se incorporeaza putin cate putin in galbenusuri. La ...
 Savarine cu fructe Savarine cu fructe
Separam albusurile oualelor de galbenusuri si le punem in boluri separate.Galbenusurile le mixam cu 3linguri de zahar pana se topeste zaharul si se albeste.Albusurile le batem cu un praf de sare,apoi adaugam treptat cele 3 linguri de zahar ramase si ...
 Prajitura Ada Prajitura Ada
intai se face blatul astfel: cele 6 galbenusuri se freaca spuma cu 150  gr zahar pudra. albusurile se bat spuma cu restull de zahar, se adauga nuca de cocos si se amesteca usor cu o lg de lemn, apoi se pune faina, praful de crema si praful de ...
 COCKTAIL DE CAFEA CALDUT COCKTAIL DE CAFEA CALDUT
am folosit ingredientele caldute, niciĀ  prea calde, dar nici de la frigider....ca, deh!...a venit frigul....brrrrrr!!! deci: toate ingredientele de mai sus se pun in shaker sau blender si se mixeaza fff bine, in afara de frisca batuta, care se pune ...
 Piure de castane Piure de castane
Castanele se cresteaza in X sau pe o parte si pe alta, dar fara a ajunge la miez! Se pun intr-o oala la fiert cca 45-50 minute, la foc potrivit. Se decojesc cand sunt calde, inclusiv coaja interioara, aceea mai subtire.  Se dau prin blender. Se ...
 Tort cu ciocolata si nuca Tort cu ciocolata si nuca
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Cand si-au dublat volumul se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine ca o crema si aproape ca si-a triplat volumul. Turnam uleiul cate putin, esenta de rom si la sfarsit ...
 Savarine Savarine
Se amesteca faina cu laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia, oul batut, zaharul si uleiul. Se omogenizeaza bine aluatul, apoi se lasa la crescut la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Formele de tarta se ung cu ulei  si se toarna in ele ...
 Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello
Pentru ciocolata de casa: Apa si zaharul se fierb 8 minute apoi se adauga margarina RAMA si cacao. Se amesteca cu telul pana se omogenizeaza bine  si se mai fierbe putin. Se lasa sa se racoreasca putin si se adauga laptele praf, se omogenizeaza ...
 Boccelute cu branza dulce Boccelute cu branza dulce
Umplutura: Branza se amesteca (sau se mixeaza cu blenderul vertical) cu oul, zaharul, esenta de rom si amidonul. Amidonul poate fi mai mult sau mai putin, in functie de cat e de uscata branza. Trebuie sa avem o crema omogena, care nu curge. Aluat: ...
 Negresa cu ciocolata Negresa cu ciocolata
Intr-un vas,se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet.Se adauga cacao,uleiul si sarea.Se adauga esentele,faina si praful de copt si se omogenizeaza bine. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se toarna ...
 Salam de biscuiti cu ciocolata Salam de biscuiti cu ciocolata
   1. Intr-un castron mai mare se rup biscuitii in bucati potrivit de mari.    2. Se pune ciocolata intr-un castron la topit in bain-marie.    3. Cand s-a topit se adauga untul si margarina RAMA si impreuna se topesc pe ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu 6 linguri zahar, zaharul vanilat si 4 linguri de apa si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu 4 linguri apa si un praf de sare si cu 6 linguri de zahar apoi se amesteca cu compozitia de ...
 Tort cu frisca si ciocolata Tort cu frisca si ciocolata
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt si bicarbonatul dizolvate in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.Compozitia se ...
 Prajitura cu crema de ciocolata si frisca Prajitura cu crema de ciocolata si frisca
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu cele 7 linguri apa si un praf de sare si cu zaharul apoi se amesteca cu compozitia de galbenusuri.Compozitia se pune ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z