SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Chocolate cake Chocolate cake
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu pudra de cacao o forma de tort dorita (eu am folosit 2 forme mici de inimioara si una de cerc de 15 cm diametru). Untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea se topesc la ...
 Prajitura cu cirese Prajitura cu cirese
Batem spuma untul impreuna cu zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus amestecand energic dupa fiecare ,incorporam crema de branza (sa fie mai lichida ,eu am pus un strop de lapte in ea ) apoi praful de copt, faina ,albusurile batute spuma si esenta de ...
 Double Chocolate Cake Double Chocolate Cake
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o fome dorita de tort. Pentru blatul cu ciocolata amaruie, se pune untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 ...
 Chocolate-chip Muffins Chocolate-chip Muffins
Se incalzeste cuptorul la 180⁰C. Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu ...
 Prajitura cu fructe si cacao-post Prajitura cu fructe si cacao-post
Se amesteca bine faina,zaharul,uleiul ,praful de copt si apa minerala se mixeaza bine cu robotul. Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata ,se ia putin din compozitie si se amesteca cu 2 linguri de cacao,care apoi se pune din loc in loc peste ...
 Prajitura in trei culori Prajitura in trei culori
5 albusuri se bat cu 10 linguri de zahar tos pana se obtine bezeaua. Se adauga 5 linguri de ulei si praful de copt stins in zeama de lamaie, apoi se pun 6 linguri de faina amestacand usor. Se imparte compozitia in doua. In prima se pun lamaia ...
 Crema de zahar ars cu frisca Crema de zahar ars cu frisca
Se ard 5 linguri de zahar care se intind pe toata cratita inclusiv pe pereti vasului. Merele se taie feliute subtiri si se pun peste zaharul caramelizat. Ouale se amesteca bine cu zaharul,romul,amidonul si apoi se pune laptele. Se toarna compozitia ...
 Tiramisu Tiramisu
Se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul  Se adauga frisca lichida si se amesteca in continuare pana se face ca o crema Separat se bate albusul de ou, apoi se amesteca cu crema. La sfarsit se incorporeaza gelatina care ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
se freaca untul cu ouale si zaharul pana se formeaza o crema spumoasa dupa ce am amestecat ingredientele fainoase (faina,cacaoa,praful de copt)le incorporam usor in crema de unt cu oua si turnam aceasta compozitie intr-o forma rotunda dupa care o ...
 Tiramisu Tiramisu
Vasul in care puneti tortul poate sa aiba orice forma, se aranjeaza un rand de piscorturi in forma {piscoturile se inmoaie in cafeaua rece amestecata cu esenta de rom si esenta de amareto sau de migdale} , se pune un rand de crema , se razuieste ...
 Inghetata cu cacao si nuci Inghetata cu cacao si nuci
Se da laptele in clocot, se adauga zaharul si se tine pe foc pana cand acesta se dizolva.Se trage de pe foc , se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna intr-un vas mai inalt.Se adauga cacao si ouale si se mixeaza bine dupa care amestecul se ...
 Tort(tarta) Tort(tarta)
           Merele le-am taiat felii si le-am asezat ca la tarta, in tava de tort tapetata cu hartie de copt.  Am presarat zahar, scortisoara, miez de nuca si bucati de unt  si am pus tava in cuptor, pana au ...
 Prajitura cu cirese si caise (tarta) Prajitura cu cirese si caise (tarta)
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu un varf de sare. Untul il frecam spuma cu zaharul. Adaugam pe rand galbenusurile, smantana, zaharul vanilat si putina esenta de rom. Incepem sa punem faina si ne oprim atunci cand ...
 Clatite cu banane Clatite cu banane
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi sarea, esenta de vanile si cea de rom si 2 linguri de ulei . Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa, pana ajungem la consistenta dorita. Punem tigaia la incins si ...
 Prajitura cu visine, piersici si ciocolata Prajitura cu visine, piersici si ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  laptele, faina, praful de copt, esentele, mixam pana se ...
 Fursecuri cu cardamom si alune Fursecuri cu cardamom si alune
Batem ouale cu zaharul ,adaugam untul frecat,zeama de lamaie,laptele, esenta si faina amestecata cu praful de copt,sarea si praful de cardamom. Framantam bine aluatul si il lasam la frigider aprox 20 min, timp in care noi vom taia alunele in bucati ...
 Chec cu sirop de zahar Chec cu sirop de zahar
Se pregateste forma de copt, se unge cu ulei si apoi se tapeteaza cu faina. Albusurile se bat spuma, fara zahar, ca pentru bezea. Zaharul cu 9 linguri de apa se pune pe foc si se obtine un sirop concentrat. Galbenusurile si cele 9 linguri de ulei se ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Foi: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aprox 10 min pana devine o compozitie cremoasa,se adauga faina si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare.Compozitia rezultata se imparte in 6 parti si se coc 6 foi intr-o forma de tort(24 ...
 Rulada cu biscuiti si banana Rulada cu biscuiti si banana
 Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa si margarina RAMA cubulete  Amestecam pana se topeste. Sfaramam biscuiti cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 ...
 Placintele cu branza Placintele cu branza
Aluat: Din ou, smantana, apa, sare si faina se framanta un aluat omogen, putin lipicios. Se lasa putin pe masa sa se odihneasca. Se imparte in 3 parti, apoi tot presarand faina se intinde fiecare bucata in foaie subtire, care nu se mai lipeste de ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z