SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Cornulete Cornulete
Amestecati toate ingredientele (fara gem/rahat) intr-un castron si lasati-l 30 de minute la rece. Intindeti aluatul intr-o foaie si taiati-o in patrate cu latura de 5cm. Umpleti-le cu gem sau cu rahat si formati cornuletele. Puneti-le intr-o tava ...
 Tort Joffre Tort Joffre
Zaharul, cacao si apa se pun la fiert. Se lasa se fiarba timp de 5 minute. Se raceste putin si se pun pe rand toate galbenusurile. Compozitia se imparte in 3. O parte se pune intr-un vas si se pune si o lingura de faina, 2 linguri de pesmet si ...
 Cornuri si covrigi pentru colindatori Cornuri si covrigi pentru colindatori
Cerneti faina pentru a o aerisi. Intr-un castronel preparati maiaua astfel: amestecati drojdia cu 1 lingurita zahar, 1 lingura faina si putin lapte caldut. Deasupra presarati putina faina si lasati la caldura pana cand isi mareste volumul de 2 -3 ...
 Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea
Puneti intr-un vas galbenusurile impreuna cu zaharul, esenta de rom si sarea, apoi, folosind o lingura de lemn, amestecati-le bine, pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati, alternativ, faina si laptele, amestecand incontinuu compozitia. ...
 Prajitura cu mere si cafea Prajitura cu mere si cafea
Intr-un vas se amesteca faina, zaharul, cafeaua si praful de copt pana se omogenizeaza. Se adauga margarina topita. Se unge o tava cu putin ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul, se pun merele si stafidele, distribuindu-se uniform pe ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Gelatina se lasa la inmuiat aproximativ o jumatate de ora. Se formeaza un amestec din: lapte, oua, zahar si gelatina inmuiata in prealabil in apa. Compozitia se fierbe la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi de vasul in care se ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Se pune pe foc margarina, laptele si ciocolata. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se adauga cacao si se amesteca bine. Se adauga esenta de rom. Se toarna compozitia fierbinte peste biscuitii pe care ii rupeti cu mana. Se amesteca totul ...
 Amandina Amandina
Albusurile se separa de galbensuri.Albusurile se bat bine cu zaharul pana se dizolva zaharul si apoi se adauga galbenusurile si treptat faina. Se pune compozitia in forma si se coace timp de 35 minute. Se lasa blatul sa se raceasca dupa care ...
 Tort Joffre - o reteta romaneasca pentru un maresal francez Tort Joffre - o reteta romaneasca pentru un maresal francez
Se pun la fiert zaharul, cacaoa si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca putin. Se dauda pe rand galbenusurile. Se imparte compozitia in trei parti. O parte se amesteca cu 1 lingura de faina cu virf, 2 linguri de pesmet cu virf si, la sfarsit, cu ...
 Prajitura cu ananas Prajitura cu ananas
1. Ananasul se toaca marunt, se pune intr-o strecuratoare si se presara cu o lingura ca sa se elimine sucul. 2. Untul se pune intr-un bol impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat, un praf de sare si ouale. 3. Se mixeaza pana capata aspectul unei ...
 Prajitura de post Prajitura de post
Amestecati intr-un castron mare toate ingredientele, pana ce obtineti o compozitie omogena. Ungeti cu ulei o tava si tapetatio cu faina, apoi turnati in ea compozitia de mai sus. Coaceti prajitura la foc potrivit circa 50 de minute. Dupa ce se ...
 Prajitura Figaro Prajitura Figaro
Se amesteca 250 g zahar cu 230 g de margarina. Se pun 2 oua intregi si 4 galbenusuri si se amesteca foarte bine. Se adauga faina si esenta de rom si se baga la cuptor timp de 35 minute. Se bate albusul cu putina sare si 250 g zahar. Dupa ce ...
 Tort 'Caramela Tort 'Caramela
Ardeti intr-o cratita de 3 litri 200g zahar si stingeti cu esenta de rom. Tapetati peretii vasului cu zaharul caramelizat. Separat, amestecati 6 oua cu 50g zahar, cu laptele caldut si cu vanilia. Turnati aceasta compozitie in vasul tapetat cu zahar ...
 Tort de biscuiti cu crema de cacao Tort de biscuiti cu crema de cacao
Se pregateste praful de crema cu 400 ml de apa rece. Se adauga nucile macinate, cacao si esenta de rom. Biscuitii se inmoaie in cafeaua calda si se aseaza in felul urmator: se pune un strat de biscuiti, cate 4 biscuiti pe latura, se intinde crema ...
 Rulada cu piure de castane Rulada cu piure de castane
Amesteci piureul de castane cu nucile zdrobite, biscuitii rasi si cacaoa. Framanti compozitia cu mana si o intinzi pe o foaie de celofan. Separat, faci o crema spuma din unt, zahar dupa gust si esenta de rom sl o intinzi deasupra foii. Rulezi si dai ...
 Crema de ciocolata pe foc Crema de ciocolata pe foc
Se pun ouale intregi cu zaharul la bain-marie si se amesteca mereu pana la dizolvarea completa a zaharului.Se adauga tableta de ciocolata pana se topeste si apoi margarina. Continuu se amesteca pana se ingroasa putin. Dupa ce se ia de pe foc se ...
 Prajitura cu prune Prajitura cu prune
Freci spuma untul cu zaharul, apoi adaugi treptat galbenusurile, uleiul si albusurile batute spuma.Apoi adaugi faina, iaurtul, bicarbonatul si aromele.Amesteci bine si torni aluatul in tava unsa cu margarina.Speli fructele, le desfaci in jumatati, le ...
 Negrese cu cafea si nuci Negrese cu cafea si nuci
Ciocolata rupta in bucati se pune la topit la bain-marie impreuna cu untul.Dupa ce compozitia s-a topit se adauga ouale, faina,zaharul, cacaoa, nesul,zaharul vanilat, esenta de rom, praful de copt si nucile.Se omogenizeaza bine compozitia si se ...
 Bulgarasi de biscuiti cu visine Bulgarasi de biscuiti cu visine
Dai prin masina de tocat biscuitii si nucile si le amesteci intr-un castron. Separat, prepari intr-un ibric, pe foc mic, un sirop din apa, cacao si zahar. Torni apoi acest sirop fierbinte peste amestecul de biscuiti cu nuca, adaugi esenta de rom si ...
 Cornulete de post Cornulete de post
Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi celelalte ingrediente si framanti pana obtii un aluat moale. Intinzi o foaie din care tai triunghiuri pe care le umpli cu gem, rahat sau nuca si le coci la foc potrivit. Cand sunt gata le pudrezi cu zahar ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 19
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z