SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Silvoita Silvoita
Se spala prunele,se scot samburii si se pun intr-o cratita.La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg de zahar si vin dupa gust(nu prea mult).Se fierbe pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat se adauga scortisoara si rom dupa gust.Se fierbe ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Se pune untul intr-un vas pe foc mic, sa se topeasca. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se bat ouale si se adauga in vas amestecand energic. Apoi se adauga cacaoa si esenta de rom, nuca taiata si la final biscuitii rupti bucatele. Se ...
 Trandafiri cu dulceata si nuca Trandafiri cu dulceata si nuca
Preparam o maia din drojdie,1 lingura de zahar,100 ml lapte caldut si 1 lingura de faina,pe care o lasam apoi sa creasca pana isi dubleaza volumul. Separam ouale.Galbenusurile le frecam cu zaharul si praful de sare pana se albesc.Laptele incalzit (nu ...
 Gomboti cu prune Gomboti cu prune
Pregatire prune: Prunele se spala bine si se taie pe lung, dar nu pana la capat, suficient de mult cat sa poti scoate samburele.  Intr-un vas amestecam zaharul cu scortisoara. Preparare aluat: Cartofii se curata, se spala si se pun la ...
 Guguluf cu mere Guguluf cu mere
Batem ouale si zaharul cu blenderul pana se fac o spuma groasa si-si tripleaza volumul. Apoi adaugam esenta, faina cu praful de copt cate putin in ploaie si amestecam usor cu un tel nemetalic. Apoi adaugam si merele rase (eu am avut o punga de ...
 Amandine Amandine
Se prepara blatul :  se bat albusurile spuma tare cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga apa. Se amesteca cele doua compozitii, apoi se adauga faina, cacaoa si praful de copt. Se omogenizeaza bine si se toarna in tava ...
 Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS
Stafidele se pun intr-un bol impreuna cu romul cam jumatate de ora la inmuiat. Se stoarce sucul de lamaie. Merele se decojesc, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca imediat cu sucul de lamaie ca sa nu se oxideze. Se adauga stafidele cu ...
 Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de ...
 Gem de prune cu nuca Gem de prune cu nuca
 Prunele se spala bine si li se scot samburii. Se aseaza intr-o oala, un rand de prune unul de zahar si se tine la frigider pana a doua zi cand se pun pe foc mic impreuna cu mirodeniile. Eu le-am dat prin masina de tocat pentru ca imi place mai ...
 Clatite dantelate, pufoase si crocante Clatite dantelate, pufoase si crocante
Am batut spuma albusurile cu un praf de sare si putina zeama de lamaie. Galbenusurile impreuna cu laptele, apa si esentele se bat cu mixerul apoi se adauga treptat cate doua linguri de faina si doua de albusuri amestecand usor de jos in sus cu ...
 Ispita dulce Ispita dulce
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, laptele, faina si praful de copt, omogenizam bine compozitia apoi punem nutella si ...
 Placinte cu branza Placinte cu branza
Umplutura: Branza de vaci se mixeaza impreuna cu zaharul, esenta, ouale si amidonul. Daca e prea uscata compozitia se mai adauga un ou, daca e prea moale 1 lingura de amidon. Aluat: Facem o maia din ~100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml ...
 Cozonac cu rahat si cacao Cozonac cu rahat si cacao
Se face o maia din  drojdie,1 lingura de faina si un pic de lapte caldut.Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul si un praf de sare pana se albesc.Incalzim laptele si il ...
 Tort cu crema de trufe Tort cu crema de trufe
Frecam untul cu ouale si zaharul pana se formeaza o crema spumoasa, dupa care amestecam ingredientele fainoase : faina ,cacaoa, praful de copt le incorporam usor in compozitia de unt cu oua si turnam aceasta compozitie intr-o forma rotunda dupa care ...
 Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos
Mai intai pregatim bombitele din branza prin amestecarea tuturor ingredientelor pana la omogenizarea completa Pentru blat procedam ca la chec ,adica se mixeaza bine albusurile cu putina sare ,se adauga zaharul ,se mix pana se topeste ,se adauga ...
 Foi cu crema de ciocolata si nuca Foi cu crema de ciocolata si nuca
Se prepara intai crema :  se pun intr-un vas la foc mic oul si zaharul. Cand aceste din urma s-a topit, se adauga cacaoa, nessul, esenta de rom si margarina RAMA taiata in cubulete. se pune vasul din nou pe foc pana ce margarina RAMA s-a topit ...
 Gogosi cu glazura de ciocolata Gogosi cu glazura de ciocolata
Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza ...
 Melcisori cu cacao ,rahat si stafide Melcisori cu cacao ,rahat si stafide
-zaharul se topeste in laptele caldut in care se adauga coaja de lamaie si aromele -drojdia se freaca cu  o lingura de zahar peste care se toarna putin lapte si se lasa sa creasca( maia) -intr-un castron se pune faina cernuta,la mijloc se sparg ...
 Desert cu mere Desert cu mere
Aluatul: Daca aveti masina, punem toate ingredientele in masina si selectam programul pentru aluat.Daca nu procedam astfel:faina o cernem intr-un vas, in mijloc punem drojdia dizolvata in putin lapte caldut ,continuam cu restul de lapte tot ...
 Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos
Foi: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, ca pentru bezea. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom, apoi se incorporeaza in spuma de albusuri, amestecand ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 16
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z