SiteDeBucate » varza

Retete cu varza

 Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
 Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt ...
 Ciorba pescareasca cu zeama de varza Ciorba pescareasca cu zeama de varza
Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.Se adauga zarzavatul la zeama de ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge ...
 Ciorba taraneasca de vitel Ciorba taraneasca de vitel
Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.Se ...
 Ciorba cu scarita afumata Ciorba cu scarita afumata
Se spala zarzavatul, se toaca marunt sau se da pe razatoare si se pune la fiert in oala de ciorba. Se opareste scarita si se portioneaza. Cand zarzavatul este aproape fiert se pun bucatile de scarita. Se potriveste de sare cu grija deoarece, in ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 Ciorba de varza cu smantana Ciorba de varza cu smantana
Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa ...
 Ciorba de potroace ( cu carne de curcan) Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)
Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza
Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. ...
 CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT
Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand ...
 Ciorba mea de perisoare Ciorba mea de perisoare
Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele din carnea tocata,1 ou,sare,vegeta,orezul, se amesteca si se formeaza perisoarele care se adauga in oala.Se pune apoi 1-2 maini de varza acra ...
 Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza
Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma .Legumele se spala si se curata.Se taie cubulete sau julien, fiecare dupa cum doreste.Cartofii se taie cuburi.Rosiile se oparesc, se decojesc ...
 Bors ucrainesc Bors ucrainesc
Slanina o maruntim si o punem la prajit cind vedeti ca sa topit prajim in ea ciapa tocata marunt si un morcov dat prin razatoare. Intre timp gatim bulionul intr-o cratita punem apa cu costita la fiert aveti grija sa scoateti spupa de la carne la ...
 Bors de zarzavat cu varza murata Bors de zarzavat cu varza murata
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete, cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt. Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa fierbinte se pun treptat la fiert ...
1-1011-2021-3031-39
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu varza - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z