SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de porc cu oase garf afumate

Ciorba de porc cu oase garf afumate

Ingrediente - Ciorba de porc cu oase garf afumate


8 bucati  oase afumate
2 cepe medii
1 morcov
1 ardei capia rosu
1 gogosar
bulion de rosii
750 ml bors
1 ou
un rotocol de fidea
sare,telina verde,leustean
Mod de preparare - Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat sarea,oul batut si fideaua.le-am mai lasat cateva clocote si am adaugat telina si leusteanul.
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de porc cu oase garf afumate
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z