SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ingrediente - Ciorba de peste


1 kg capete , cozi de peste [ am pus si laptii ]
1 morcov
1 patrunjel radacina
1 felie de telina
1 ceapa
2 cartofi
5 catei  de usturoi
1 ardei rosu ,
1 ardei iute
1 pahar bulion
zeama de la o lamaie
busuioc
sare
piper
Mod de preparare - Ciorba de peste
capetele si cozile de peste se spala si se pun la fiert in apa cu sare   15 min ,dupa care se strecoara zeama.in strecuratoare se curata carnea de peste sa nu ramaie nici un os. legumele se curata si se spala . morcovul si albitura se razuiesc pe razatoare a cu ochiuri mari . ceapa ,ardeii , usturoiul , ardeiul iute  se taie marunt si se pun intr-o oala si se prajesc usor impreuna cu restul legumelor razuite . se toarna deasupra zeama de la fierberea pestelui si se mai fierb cam 15 min , se adauga la sfarsit bulionul, busuiocul, patrunjelul verde , zeama de lamaie si piperul .  cand se serveste la masa carnea de peste se pune in fiecare farfurie si se pune ciorba deasupra .
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de peste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z