SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion

 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si ...
 Ciorba cu iz american Ciorba cu iz american
puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute. separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga ...
 Ciorbita de pui a la grec Ciorbita de pui a la grec
Se pun pulpele la fiert in apa,se inspumeaza, separat se taie legumele, morcovul dat pe razatoare si ceapa la fel, ardeiul si telina se taie cubulete mici, si cartoful tot cubulete, cand pulpele sau fiert se scot pe un fund de lemn si se taie fasii ...
 BORS DE HRIBI BORS DE HRIBI
Pt inceput se spala legumele,se taie ca pt ciorba ( marunt ) se pun in oala la fiert, se va pune ceapa ardeiul,telina,morcovul daca folositi mazare si fasole din conserva le ve-ti pune cand sunt aproape fierte legumele celelalte , dupa ce s-au fiert ...
 Ciorba de macris Ciorba de macris
Macrisul se spala bine si se taie marunt. Se pune apa intr-o oala si apoi se adauga costita putin prajita inainte. Se lasa la fiert apoi se adauga morcovii taiati marunt si ceapa tocata marunt. Se pune sarea, orezul si macrisul. Doar cand ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se scurge. Ceapa , morcovii, pastarnacul, patrunjelul se curata si se taie marunt. Cartofii si rosiile se taie in cubulete. Toate ingredientele se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cand ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Intr-o oala se pune bulion si se adauga apa. Se adauga si ceapa curatata de coaja intreaga, pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Cand incepe sa dea in fiert se pune orezul. Cand s-a terminat de fiert se scoate ceapa si se ...
 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Supa ardeleneasca de cartofi Supa ardeleneasca de cartofi
Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi ...
 Bors oltenesc Bors oltenesc
Curata toate radacinoasele, ceapa si ardeiul si spala-le. Da radacinoasele pe razatoare, iar ceapa si ardeiul taie-le marunt. Pune la incins uleiul si caleste putin toate legumele, dupa care umple pe jumatate oala cu apa. Lasa sa fiarba legumele la ...
 Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc
Pui oasele taiate bucati la fiert in 3 I de apa, iar dupa ce a fiert carnea de pe oase si ai luat spuma, pui ceapa cu zarzavatul. Cand a dat intr-un clocot torni borsul, potrivesti de sare, piper si condiment, adaugi apoi fideaua si bulionul si mai ...
 Ciorba deasa cu fasole boabe Ciorba deasa cu fasole boabe
Lasi fasolea la inmuiat cateva ore, o pui la fiert, o clocotesti 2 -3 minute, scurgi apa, adaugi alta calda si o lasi sa fiarba pana se inmoaie.Adaugi zarzavaturile taiate bucati mari si lasi sa fiarba 15 minute pana cand sunt bine patrunse.Adaugi ...
 Ciorba de carnati afumati si varza acra Ciorba de carnati afumati si varza acra
Speli bine varza, cureti ceapa si le tai marunt. Tai carnatii bucati si-i pui la fiert in apa. Separat, rumenesti faina in ulei stingi cu  bulionul desfacut intr-o ceasca de apa calda si lasi rantasul pe foc cat sa se ingroase. ...
 Ciorba cu carnaciori Ciorba cu carnaciori
Curatati zarzavatul, spalati-l si caliti-l inabusit in 50 ml ulei, apoi puneti-l la fiert in 3 l apa. Taiati carnaciorii in bucatele si puneti-i in oala cu ciorba. Dupa 25 de minute, adaugati rosiile tocate si sucul acestora, precum si orezul. ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Cureti zarzavatul (morcovul, ceapa, pastarnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar cand este aproape fiert, adaugi cartofii curatati si taiati cubulete.Dupa ce au fiert cartofii, adaugi orezul spalat si borsul. Daca ai, poti adauga suplimentar 1 ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Calesti bine ceapa cu ardeiul si morcovii, pui fasolea (data in cateva clocote si scursa) si stingi cu apa calda. Lasi sa fiarba si pui si foi de dafin. Cand fasolea e bine fiarta, pui si o cana de bulion, 2 lingurite de vegeta si adaugi urzicile, ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea cu ochiuri mai mari. Ardeiul, ceapa, ciupercile le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt. Pui zarzavatul impreuna cu burta dezghetata intr-o oala cu 4 litri de apa si lasi sa fiarba pana burta este ...
 Bors de zarzavat cu orez Bors de zarzavat cu orez
Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de vegeta (cam 3/4 din oala sa fie cu apa). Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt. Cand este aproape fiert zarzavatul, adaugi cartofii, curatati si taiati cubulete,orezul, ales si ...
 Supa gulas cu carnati Supa gulas cu carnati
Speli carnea, o cureti de pielite, o tai cubulete si o rumenesti in ulei. Adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovii dati pe razatoare, putina apa si calesti pana cand legumele s-au inmuiat. Pui si restul ingredientelor, mai putin rosiile, pasta ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z