SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu perisoare de peste

Ciorba cu perisoare de peste

Ingrediente - Ciorba cu perisoare de peste


 2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
1 morcov
1 pastarnac
telina
1 gogosar
2 cartofi
2 cepe
bulion de rosii
orez
maghiran,busuioc,telina verde,oregano
sare,sare de lamaie
Mod de preparare - Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).
am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.
cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu perisoare de peste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z