SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de perisoare de vita cu tarhon

Ciorba de perisoare de vita cu tarhon

Ingrediente - Ciorba de perisoare de vita cu tarhon


2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
 1 patrunjel radacina
o felie telina
2 rosii
ulei
sare
150 ml. bulion
tarhon din otet
frunze de patrunjel
ptr perisoare :
500 gr. carne vacuta tocata
1 ou
1 ceapa mica
1 lingurita faina
patrunjel verde 
boia
sare
piper
Mod de preparare - Ciorba de perisoare de vita cu tarhon
  legumele se curata si se spala . orezul se spala . ceapa ,rosia si ardeiul se taie cubulete , morcovul si albitura se razuiesc prin razatoarea cu ochiuri mari . se calesc in putin ulei si se pun e cam 3 l apa . cand clocoteste apa se pun perisoarele astfel preparate:carnea tocata se amesteca cu un oul , faina ,frunze de patrunjel, sare , piper si boia dupa gust .cu miinile unse cu ulei se formeaza bilute  putin mai mari ca niste nuci . se fierb la foc mic cam 30 min . se acreste cu bulion  si tarhon in otet. se decoreaza cu verdeata dupa gust : patrunjel, marar sau telina .
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de perisoare de vita cu tarhon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z