SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion

 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba de dovlecei cu perisoare Ciorba de dovlecei cu perisoare
Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o cu zeama de varza. Este roz pentru ca am pus bucati de sfecla rosie in butoiul cu varza.Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate
Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Intr-o oala mai mare puneti ceapa la calit in ulei, adaugati morcovul, pastarnacul/patrunjelul, ardeii (pastrati jumatate ardei rosu pentru zdrente), dovlecelul, rosia decojita, costita si carnea ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
 CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE
Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune ...
 Ciorba de fasole cu jambon crud Ciorba de fasole cu jambon crud
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati fasolea, ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul pe razatoare).Ardeiul se curata de seminte si se taie in cuburi,telina o taiem marunt .In oala in care o sa preparam ciorba ,adaugam o lingura de ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si ...
 Ciorba cu coaste de porc Ciorba cu coaste de porc
Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. ...
 Ciorba de perisoare de curcan cu bulion Ciorba de perisoare de curcan cu bulion
Se curata toate legumele , se spala si apoi se zvanta cu un prosop de hartie.Morcovii se rad pe razatoarea cu gaurile mari.La fel si celelalte legume, mai putin ceapa. 1/4 din ea se rade pe razatoarea cu gauri mici iar cealalta se lasa ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai putin loboda.Eu le-am adaugat aproape intregi pt ca la sfarsit le-am pasat.Dar inainte faceam aceasta ciorba taind fiecare leguma in cubulete si le ...
 CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER
Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare.Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa ...
 CIORBA DE ARDEI UMPLUT CIORBA DE ARDEI UMPLUT
Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul adaugam ardeii umpluti, pe care ii pregatim intre timp. Tot acum adaugam in ciorba orezul spalat bine si scurs de apa. Lasam ciorba sa fiarba la ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si ...
 CIORBA DE COCOS CIORBA DE COCOS
Se curata cocosul, se spala si se pune la fiert in oala minune cu o lingurita sare dar in prealabil se spumuieste oala si se pune la fiert sub presiune cam 40-50 min. Intr-o alta oala se pune ulei ceapa morcov se undeste cam 4-5 min.Dupa ce a fiert ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z