SiteDeBucate » piper boabe

Retete cu piper boabe

 Castraveti in otet Castraveti in otet
Castravetii trebuie sa fie neaparat cornisor si mai mititei, aia-s mai gustosi, si trebuie alesi cei care nu-s batuti deloc si nici juliti. Se spala castravetii si se usuca bine, nu trebuie sa ramana nicio picatura de apa pe ei. Morcovii se spala ...
 Gogonele murate Gogonele murate
Gogonelele si frunzele de telina se spala cu apa rece, conopida se desface in buchetele  si se spala si ea. Morcovul si hreanul se razuie bine cu un cutit si se taie rondele sau bucati mai mici. In borcanele ce urmeaza a fi murate gogonelele ...
 Muraturi asortate Muraturi asortate
1.Se spala legumele si se lasa sa se scurga de apa pe un prosop absorbant de bucatarie.Legumele care se pun la murat trebuie sa fie sanatoase,nepatate si nelovite. 2.Se curata morcovii si dovleceii si se taie rondele,conopida se desface buchetele,se ...
 Zacusca Zacusca
 vinetele si gogosarii se coc apoi se curata si se pun la scurs intr-o sita. Rosiile se dau prin masina de facut suc de rosii. Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razaroare. Se pune intr-un ceapun ulei cand sa incins se adauga ceapa, ...
 Ardei cu varza Ardei cu varza
 Varza se taie marunt si se amesteca cu sare, o lingurita de chimen, cateva frunze de telina taiata marunt putin marara  si se lasa asa o ora.  Ardeii se spala bine si se usuca si se curata de seminte. II facem cu sare mare pe interior ...
 Salam de pui (2) Salam de pui (2)
Carnea se taie cuburi si se pune la fiert pe foc mic impreuna cu condimentele, in apa cat sa acopere carnea. Cand carnea este fiarta si apa a scazut sub nivelul carnii se scot foile de dafin si se arunca, apoi se adauga usturoiul pisat si se da ...
 Pestisori marinati,(1) in conditii de casa Pestisori marinati,(1) in conditii de casa
Pestele marunt se alege si se cumpara in stare proaspata cu o pielita neteda , cu un luciu natural. Se curata pestisorii de cap si maruntaie. Se spala sub apa curgatoare , se scurg bine si se sterg cu servetele din hartie de bucatarie.  Toti ...
 Pui cu vinete si dovlecei la cuptor Pui cu vinete si dovlecei la cuptor
Spalam bine ciocanele, le asezam intr-un vas de yena si le dam cu jumatate din ulei. Presaram sare, jumatate din piper, jumatate din busuioc. Punem deasupra ceapa taiata julien, gogosarul julien si usturoiul feliute. Turnam apa cat sa acopere pana ...
 Supa de gaina cu galuste imperiale Supa de gaina cu galuste imperiale
Gaina curatata, spalata si portionata se pune la fiert in 4 litri de apa impreuna cu zarzavatul curatat si legatura de verdeata, sare si cateva boabe de piper. Se fierbe cca o ora la foc potrivit.  Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul, sare ...
 Salata de bureti pentru iarna Salata de bureti pentru iarna
Ceapa se curata ,se spala si se taie solzisori. gogosarii se curata de seminte si se taie feliute mici si subtiri. buretii ii curatati,ii spalati si ii fierbeti 20-30 min. intr-o oala adaugati:apa,uleiul,otetul,sarea,zaharul piperul boabe si foile de ...
 Zacusca cu bureti Zacusca cu bureti
Pregatim legumele: gogosarii si ardeii ii spalam. Le scoatem toate semintele apoi ii dam prin masina de tocat carne. Ceapa se curata,se spala si se toaca foarte marunt(sau puteti sa o dati pe masina de tocat carne). Morcovul ce rade de coaja,se spala ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
am pus carnea la foc in cca 3 l apa, am lasat sa iasa spuma si am curatat-o bine. am adaugat telina si ceapa intreaga, boabele de piper si am adaugat putina sare, am lasat sa fiarba domol.cand carnea a fiert pe trei sferturi am adaugat morcovii ...
 Zacusca de ciuperci Zacusca de ciuperci
Pui uleiul la incins,apoi adaugi ceapa tocata si lasi sa fiarba bine ,pana iese uleiul deasupra;apoi adaugi ciupercile taiate de mana, ca sa iaba un aspect frumos in zacusca; dupa ce si acestea au fiert bine pui ardeiul copt taiat si el fasii, tot de ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
1. Varza se pune la desarat , intr-un vas incapator, acoperita cu apa rece; se lasa asa cca 3-4 ore, iar daca este nevoie se schimba si apa.   2.Pentru amestecul de carne, eu procedez in felul urmator: intai calesc intr-o lingura de ulei o ...
 Ciorba cu iz american Ciorba cu iz american
puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute. separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga ...
 Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin
Curatati muschiul de vita de pielite si tendoane, spalati-l, sucrgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati muschiul in felii de circa 3 cm grosime. Zdrobiti boabele de piper, apoi tavaliti bucatile de carne prin el si presati ...
 Gaina cu pilaf picant Gaina cu pilaf picant
Curatati gaina, parliti-o la flacara, spalati-o, taiati-o in bucati potrivite si puneti-o la fiert in 3 l apa si 1 lingurita rasa cu sare. Dupa 30 de minute puneti ceapa si morcovul intregi, dar curatate si spalate. Cand carnea este bine fiarta, ...
 Turnulet de vinete Turnulet de vinete
Taie vinetele rondele, cascavalul si sunca felii subtiri, incepi sa cladesti: o felie de vanata,  una de sunca.Pui acum o felie de cascaval, din nou o felie de vanata si una de sunca. Repeti de trei, patru ori per portie.La sfarsit pui capac o ...
 Orez cu ciocanele Orez cu ciocanele
Speli bine ciocanelele de pui si le lasi la scurs. Cureti si tai fasii ardeiul si rondele morcovii. Pui totul la calit, in tigaie sau wok. Lasi 10 minute, pana se rumenesc putin ciocanelele.Adaugi orezul si piperul, amestecand, si lasi pe foc pana se ...
1-1011-12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper boabe - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z