SiteDeBucate » piper boabe

Retete cu piper boabe

 Cartofi si ardei umpluti Cartofi si ardei umpluti
Cureti cartofii, apoi ii golesti de miez. Speli ardeii si rosiile, le golesti de seminte si le lasi sa se scurga. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti putin in unt, apoi adaugi ciupercile taiate marunt, miezul de cartofi si miezul de ...
 Pulpa de porc umpluta cu legume Pulpa de porc umpluta cu legume
Speli bine pulpa, apoi o desfaci cu cutitul si o bati cu ciocanul de snitele pana obtii o bucata de carne subtire.Cureti ciupercile, 2 cepe, morcovul si ardeiul, le speli, apoi tai ceapa marunt, ciupercile felii, dai morcovul pe razatoare, iar ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Curatati legumele, taiati-le in felii si rondele si fierbeti-le in vin si otet.Adaugati condimentele.Puneti intr-un vas termorezistent bucatile curatate de crap si turnati peste ele marinata din legume, vin si otet. Tineti vasul la cuptor pana cand ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se spala gaina si se pune la fiert in apa rece. Se indeparteaza spuma de fiecare data cand se formeaza si se fierbe incet. Intre timp, se curata zarzavaturile, se taie bucati si se pun in supa impreuna cu ceapa intreaga, dar curatata. Se ia spuma din ...
 Sarmale din crap cu rozmarin Sarmale din crap cu rozmarin
Treci carnea de peste prin masina de tocat si ii adaugi ceapa tocata marunt, orezul, painea inmuiata in lapte si presata bine. Amesteci si potrivesti gustul de sare.Impachetezi sarmalele si ai grija sa nu pui mai mult de o lingurita de umplutura pe ...
 Peste la cuptor Peste la cuptor
Cureti pestele, il speli, ii dai sare si-l lasi deoparte 30 de minute. Intr-o tava pui ulei, asezi pestele peste care ai presarat veeta si in interior si torni o cana de apa. Dai la cuptor si-l ungi din cand in cand cu sosul din tava. Separat, toci ...
 Piftie Piftie
Spala bine toata carnea, apoi pune-o la fiert in apa rece, la foc mic. Umple oala cu apa si las-o sa scada incet. Dupa o ora, adauga legumele curatate si intregi, piperul si sarea. Piftia este gata cand carnea se desprinde de pe os, cam dupa 4 ...
 Mancare de cartofi Mancare de cartofi
Se curata cartofii, se taie sferturi sau jumatati (depinde de marimea cartofului), se spala si se freaca cu sare si piper.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun sa se inabuse cateva minute intr-o cratita. Peste ceapa se adauga cartofii si o ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Feliezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi, avand grija sa nu se rupa. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.Asezi pe mijlocul bucatii de carne castravetii murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o ...
 lahnie de fasole cu ciolan afumat lahnie de fasole cu ciolan afumat
Inmoi fasolea in apa rece, pentru 8 ore. A doua zi, o fierbi in apa curata, timp de 1 1/2 ore, la foc mic, schimband apa inca o data.Cureti legumele si le speli, apoi le tai marunt, indepartezi osul ciolanului si tai carnea in cuburi.Calesti putin ...
 Gulyasos husleves Gulyasos husleves
Speli carnea si o pui la fiert in apa rece. Indepartezi spuma formata, eventual schimbi apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate in patru. Lasi sa fiarba la foc mic sa ramana supa limpede. Cand carnea ...
 Pastrama de miel Pastrama de miel
Speli carnea de miel si o portionezi. Cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust. Pui carnea de miel in baitul pregatit si o lasi la rece pentru 3 ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Portionezi carnea in circa 20 de bucati. Cureti ceapa uscata si o tai marunt. Calesti carnea impreuna cu ceapa in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa, pui pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ...
 Miel cu vin si legume la tava Miel cu vin si legume la tava
Spala pulpa de miel si pune-o intr-o tava data cu ulei.Presara pulpa cu cimbru si rozmarin, sare si piper.De jur imprejurul ei, pune legumele curatate si taiate bucati.Taie slaninuta in felioare subtiri si strecoar-o sub bucata de pulpa si sub ...
 Coaste de vita dulci picante Coaste de vita dulci picante
Fierbi coastele in bere impreuna cu cateva foi de dafin si cateva boabe de piper. Faci un sos din ketchup, sos de soia, ghimbir, sare si piper si il pui peste carne. Lasi la marinat timp de 1-2 ore. Asezi coastele in tava pe hartie de copt, la foc ...
 Oua umplute Oua umplute
Amesteci maioneza cu galbenusurile, mustarul si pateul de ficat, pana formezi o pasta. Apoi formezi din pasta bilute pentru capete si le ornezi cu boabe de piper (pentru ochi) si ardei (pentru gura si nas). Restul de amestec il pui pe albusuri si ...
 Salata de ciuperci cu usturoi Salata de ciuperci cu usturoi
Cureti ciupercile, le speli in multe ape reci si le fierbi 15 minute in apa cu sare, cu foile de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecori si le asezi intr-o salatiera mare, intregi sau taiate felii, in functie de marimea lor.Separat, cureti si ...
 Macrou cu ceapa Macrou cu ceapa
Cureti pestele de intestine, indepartezi capul si-l speli cu apa rece. Pui la fiert apa cu otetul, uleiul, sarea, ceapa si morcovul taiate rondele si condimentele. Lasi sa clocoteasca cinci minute, apoi dai amestecul la racit.Pui intr-un vas macroul, ...
 Sardine marinate Sardine marinate
Daca sunt congelate dezgheti sardinele in lapte. Cureti pestele de intestine si ii tai capul. Il speli bine si-l lasi la scurs. Asezi sardinele intr-un vas, torni peste ele zeama de lamaie si otetul si lasi doua ore la marinat. Scoti sardinele, le ...
1-1011-12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper boabe - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z