SiteDeBucate » pastarnac

Retete cu pastarnac

 Ciolan rasol cu friganele Ciolan rasol cu friganele
Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Inimioare de pui cu mazare Inimioare de pui cu mazare
Se fierb inimioarele de pui,vom lua spuma care se aduna deasupra si le vom da deoparte.Curatam legumele si le tocam in forma dorita.Ceapa rosie o tocam si o calim in 2 linguri de ulei de masline presat la rece,doar un minut,adaugam ...
  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana
Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Racituri de pui Racituri de pui
Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat sa acopere cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, spumam de cateva ori, adaugam sare si piper boabe si lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, pana se ...
 Tocanita de cartofi cu scarita afumata Tocanita de cartofi cu scarita afumata
Se pune scarita la fiert; dupa ce incepe a fierbe se arunca apa si se umple din nou cratita; dupa aprox o ora se adauga ceapa taiata, legumele si se mai da un clocot; se adauga sucul de rosii/bulion si se continua fierberea. Cu 15-20 minute inainte ...
 Iepure cu masline Iepure cu masline
Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa. Atentie daca sunt cumva cheguri mari de sange rezultate in urma vanarii aceste se vor indeparta.(Eu nu fezandez niciodata carnea de vanat deoarece se ...
 Mazare cu pipote la cuptor Mazare cu pipote la cuptor
Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava ...
 Sarmale de legume in foi de vita Sarmale de legume in foi de vita
Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au aceeasi valoare nutritiva ca si carnea.Curatati si taiati marunt morcovii, pastarnacul, cepele, ciupercile, telina si caliti-le in ulei, adaugati orezul ...
 Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor
Curatati dovleceii si vinetele de coaja, taiati-le felii de ~7-8 mm grosime si condimentati-le cu sare, piper si condimente pentru friptura. Tocati marunt cepele, pastarnacul, telina, morcovul si ardeiul. Intr-o tigaie antiaderenta caliti in uleiul ...
 Orez cu legume Orez cu legume
Curatati legumele si tocati-le cubulete mici. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei la foc mic ceapa taiata marunt, legumele, adaugati mazarea si cubulete de ardei rosu. Orezul se spala cu apa rece si se pune intr-o craticioara.Adaugati ...
 Ghiveci de legume Ghiveci de legume
Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins bine, se amesteca si se stinge cu apa calda. Se adauga morcovul taiat rondele, pastarnacul, telina si se lasa la inabusit pana sunt un pic patrunse, ...
 Legume fierte la aburi Legume fierte la aburi
Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul si pastarnacul, le punem impreuna in vasul de jos al steamer-ului. Feliem restul de legume, le amestecam, punem putina sare si le punem in vasul doi. ...
 IAHNIE DE FASOLE IAHNIE DE FASOLE
Fasolea se alege si se spala in cateva ape reci. Se lasa de seara pana dimineata la inmuiat intr-o cantitate suficienta de apa astfel ca fasolea sa ramana in permanenta in apa sau nu se mai lasa la inmuiat ci se pune la fiert in oala sub ...
 Sufleu regal de legume Sufleu regal de legume
Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5 minute. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe 3 minute in apa sarata. Vanata se spala si se taie cuburi care apoi se calesc in putin ulei, apoi ...
 Mancare de fasole (2 feluri) Mancare de fasole (2 feluri)
Dupa ce se spala,fasolea se pune intr-un vas peste care turnam apa cit sa acopere fasolea. Dupa primul clocot se stoarce apa si adaugam radacinile de legume spalate,cimbru si turnam apa, cca 2,5 litri, sau dupa preferinta. Adaugam putina sare si ...
 Mancare cu ciuperci Mancare cu ciuperci
Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate si putina apa. Se curata zarzavatul si se rade pe razatoare. Adaugam sare si piper dupa gust, foi dafin, cateva boabe de enibahar si apa daca este necesar. Se lasa ...
 Medalion de rechin cu legume Medalion de rechin cu legume
Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa taiata pestisori, usturoiul feliat,radacinoasele taiate sub forma de batoane.Condimentez, adaug o cescuta de vin alb, stropesc cu suc de rosii, ...
1-1011-2021-27
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pastarnac - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z