SiteDeBucate » pastarnac

Retete cu pastarnac

 Ghiveci de legume la borcan Ghiveci de legume la borcan
Cand nu mai ai loc in congelator, si nu numai atunci, merge de minune un ghiveci la borcan. Se poate servi ca atare, ca garnitura langa orez, fripturi sau pentru diferite preparate: orez cu legume, ciorbe, tocanite si chiar la fripturi cu legume la ...
 Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe
Trebuie sa avem de toate in camara iarna asta, pentru ca nu stim ce ne asteapta cu criza perpetua. M-am gandit sa pun si niste legume, zarzavaturi si verdeturi tocate, cu sare, pentru ciorbe.Curatati si spalati radacinoasele, curatati cepele, ...
 Amestec din legume pentru iarna Amestec din legume pentru iarna
Se spala legumele, se curata apoi se lasa la zvantat cateva ore , puse pe un servet absorbant . Dupa zvantare se trec radacinoasele prin masina de tocat carne . Verdeata se toaca marunt cu cutitul . Intr-un castron incapator , se amesteca toate ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa aceea carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano .Se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa ,vinul, foile de dafin, ...
 Pulpe de pui pe pat de legume Pulpe de pui pe pat de legume
Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva ...
 Friptura de gasca exceptionala Friptura de gasca exceptionala
Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug.Gortocala ,merele si ceapa se taie bucatia mari si se umple gasca cu ele.Apoi se inchide gasca cu o scobitoare sau in modul aratat de cami.eu am inchis si cu scobitoare.Din ...
 OssoBucco Porc la gratar OssoBucco Porc la gratar
Urmariti-ma, e bun rau: luati o oala mai incapatoare, asezati in el ciolanul de porc curatat de toate grasimile si aruncati langa el: 1 foi dafin, telina, morcov, pastarnac bucati cum va vine voua sa le taiati. Nu e parada modei asa ca merge oricum ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Spalat bine puiul. Se face o compozitie din morcov taiati rondele subtiri, pastarnac si telina taiate la fel foarte subtire, ciupercute, ardei taiat cubulete, ceapa taiata rondele, patrunjelul tocat, zeama de lamaie, 2 lingurite ulei de masline, boia ...
 Carne de pui cu sos Carne de pui cu sos
Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de ...
 Gulas by copilou Gulas by copilou
Pentru aceasta reteta ar fi indicat sa se foloseasca carne de porc mai grasa sau impanata cu sunca, iar aceasta sa fie prajita in untura in loc de ulei pentru ai da un gust mai intens si o savoare mai placuta.Se taie carnea bucatele mai mici, se ...
 Ficatei cu legume si sos de hribi Ficatei cu legume si sos de hribi
Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta'.Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente. Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa. Se da pe flacara pana pentru 10 ...
 Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc
Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim ...
 Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate
Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi.Spalati si feliati carnea apoi asezati-o intr-o tava mai inaltuta. Curatati legumele si taiati-le bastonase, apoi asezati-le langa carne. Decorati cu cateva boabe de ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Pulpele spalate, sterse, se prajesc pe ambele parti, fara sa prinda crusta. Peste ele se presara ceapa taiata marunt, usturoiul,legumle,condimente,o cana apa.La nevoie, se mai adauga apa. Se lasa sa scada pana ce carnea e fiarta. Se scoate carnea, se ...
 Inima cu ciuperci Inima cu ciuperci
Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. ...
 Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole
Pentru prepararea painii:1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa, 50 ml ulei, dupa preferinta, sare, zahar si putina faina.2. Se amesteca bine, iar apoi se adauga drojdia uscata.3. Se amesteca in continuare si se adauga ...
 Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc mic, in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga legumele intregi, spalate si curatate, o lingurita de zahar si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 45 minute.Se scoate pulpa pe ...
 Fasole batuta cu rasol de porc Fasole batuta cu rasol de porc
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se strecoara, se spala si se pune din nou la fiert in 4 litri de apa clocotita impreuna ...
 Ciolan rasol cu fasole verde natur Ciolan rasol cu fasole verde natur
Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
1-1011-2021-27
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pastarnac - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z